PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Czy uważacie, że mogą mieć coś wspólnego?

Np. kolejna córka...
;)

A.Mal.

uważam, że powinnieś udać się do specjalisty jakim jest psycholog bądź psychiatra w celu stwierdzenia mani spiskowej...ew. możesz się zgłosić jeszcze w szeregi PIS-u

ocenił(a) serial na 6
Bones1909

Popieram Bonesa, drugiej takiej głupoty dawno nie czytałem ^^ Scenarzysta to z Ciebie nie będzie niestety... ale jak przedmówca słusznie zauważył, spróbuj w PIS'ie xP

Stolarcfc

Możliwe, że to Trinity zabił Lecha Kaczyńskiego

ocenił(a) serial na 10
backu

Mozliwe, że to Trinity zaatakował Korę Południową

ocenił(a) serial na 8
Wojtek_dpo

Mi się wydaje że Trinity zabił Abla, ale później zatuszował to w Starym Testamencie. Możliwe, że to właśnie Trinity wynalazł młotek... Hmmm...

ocenił(a) serial na 9
PawuLon91

Czegoś o Lumen z pewnością nie wiemy, ja stawiałem na to, że jest łowcą sensacji i będzie chciała opisać historie Dextera - mordercy, ale ta teoria upadła już dawno.

ocenił(a) serial na 10
Zoraj

Nie jest żadnym łowcą. Dex może znalazł następce. pytanie brzmi czy dziewczyna przezyje do następnego sezonu :)

ocenił(a) serial na 8
Wojtek_dpo

Jesteś na tyle ślepy, żeby nie zauważyć, że wkrótce Lumen będzie nową laską/przyszłą żoną Dextera? Tak to właśnie widzę od początku, gdy ją uratował.

ocenił(a) serial na 9
A.Mal.

Wiem tylko jedno, w moim mniemaniu "Lumen" gra równie drętwo co Rasiak w piłkę nożną.

ocenił(a) serial na 10
komarrek27

Chyba obaj macie rację będzie jego laską (w dwóch ostatnich odcinkach) ale nie sądzę, że dożyje do następnego sezonu. A na 100% wiadomo, że będzie następny?

ocenił(a) serial na 7
A.Mal.

wg mnie Trójkowy był dziadkiem Dextera, a Lumen jego kuzynką Dexa od strony matki.

Richtie

A wg mnie Jarosław Kaczyński ma coś z Dextera
:D
Zgadnijcie co