uważam, że powinnieś udać się do specjalisty jakim jest psycholog bądź psychiatra w celu stwierdzenia mani spiskowej...ew. możesz się zgłosić jeszcze w szeregi PIS-u
Popieram Bonesa, drugiej takiej głupoty dawno nie czytałem ^^ Scenarzysta to z Ciebie nie będzie niestety... ale jak przedmówca słusznie zauważył, spróbuj w PIS'ie xP
Mi się wydaje że Trinity zabił Abla, ale później zatuszował to w Starym Testamencie. Możliwe, że to właśnie Trinity wynalazł młotek... Hmmm...
Czegoś o Lumen z pewnością nie wiemy, ja stawiałem na to, że jest łowcą sensacji i będzie chciała opisać historie Dextera - mordercy, ale ta teoria upadła już dawno.
Nie jest żadnym łowcą. Dex może znalazł następce. pytanie brzmi czy dziewczyna przezyje do następnego sezonu :)
Jesteś na tyle ślepy, żeby nie zauważyć, że wkrótce Lumen będzie nową laską/przyszłą żoną Dextera? Tak to właśnie widzę od początku, gdy ją uratował.
Wiem tylko jedno, w moim mniemaniu "Lumen" gra równie drętwo co Rasiak w piłkę nożną.
Chyba obaj macie rację będzie jego laską (w dwóch ostatnich odcinkach) ale nie sądzę, że dożyje do następnego sezonu. A na 100% wiadomo, że będzie następny?
wg mnie Trójkowy był dziadkiem Dextera, a Lumen jego kuzynką Dexa od strony matki.