PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203847
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Louis po ostatnim odcinku co prawda nie będzie już dalej grał w serialu ale ciekawi mnie jedna
rzecz, jest on geniuszem komputerowym, używa jakichś przeglądarek z dupy by było szybciej i
bezpieczniej itd itd a Dex włamuje mu się do mieszkania i nie ma w kompie nawet głupiego hasła
systemowego lol (a komp oczywiście włączony jak nie ma go w domu)...

Druga sprawa, ciekawe czy ta laska od Louisa powiąże jego zaginięcie z Dexterem? Myślicie, że
rozwiną ten wątek czy już go zakończyli?

ocenił(a) serial na 9
liverpool

Mam nadzieję, że nie zakończyli tego wątku i wyciekną jakieś afery z Dexem w roli głównej, które Louis wyśledził i trzymał na swoim laptopie - inaczej jego wątek kompletnie nie miałby sensu. Zobaczymy...

Monaco_filmweb

W sumie na pewno zostały ślady na łodzi po nim (co dali nam do zrozumienia pokazując ujęcie gdzie widać tylko krople krwi na łodzi) więc pewnie masz racje i zajmą się tym bo rzeczywiście to byłoby bez sensu gdyby zakończyli ten wątek. Ale w sumie miałem nadzieję, że Louis po tym jak postawił się Dexowi w drugim odcinku sam coś kreatywnego wymyśli, a robienie dziur w łodzi? WTF?

ocenił(a) serial na 9
liverpool

Masz rację, też się zawiodłam na tej postaci. On był taki głupio - odważny. Z jednej strony przeciwstawiał się Dexterowi jawnie, z drugiej strony tylko wtedy, kiedy w pobliżu były inne osoby. Kiedy Dex łapał go sam na sam, Louis nie miał nic do powiedzenia.

Monaco_filmweb

Gdyby miał coś na Dexa to nie bawiłby się w zemstę przedszkolaka z dziurawieniem łodzi.

ocenił(a) serial na 9
Grajcz

Skąd wiesz. Przecież był idiotą. :P

liverpool

na sto procent to Dexter odkryje krople krwi Louisa i w ten sposob dowie sie ze ktos na niego poluje. Ochroniarz ukrainca mial niby posprzatac łódź , ale cos pewnie zostalo. to ujecie kapiacej krwi na pewno jest istotne.

ZeligP

W którymś odcinku, jak zamontowali kamery na przystani nagrał się film (później wykradziony przez Dexa) jak czyści chemią pokład i sprawdza pod ultrafioletem czy są ślady, więc mimo, że George? posprzątał nie zrobił tego tak dokładnie :]

liverpool

Wątku Louisa pewnie nie zakończyli, ale o jaką laskę Ci chodzi? Co ma wiązać? Jamie (siostra Batisty)? Wyraźnie powiedziała wyp... więc nie wiem po cholerę ludzie wałkują ten temat... chyba, że nie o tą laskę chodziło to sorry :)

awsm

Nie spinaj się tak...

liverpool

Po prostu przeglądam wątki i zaczynam myśleć, że ludzie idą na łatwiznę i przestają używać mózgu.

Chodziło Ci o Jamie?

awsm

Ile lasek miał Louis? Używaj mózgu. Tak wiem, że go rzuciła ale skoro jesteś taki sprytny to nie sądzisz, że mimo, że dowiedziała się, że ją zdradził z dziwką to może nie przeszłaby obojętnie koło tego, że nagle zniknął kiedy np chciałaby zabrać rzeczy z jego mieszkania albo jednak z nim pogadać czy też przy milionie innych możliwych sytuacji skoro żyła z nim przez X miesięcy to mimo że się na niego obraziła pewnie ich drogi mogłyby się jeszcze skrzyżować co?? Wiesz co ja zaczynam myśleć przeglądając wątki? Że gimnazjaliści na siłę próbują udowodnić innym użytkownikom jacy są głupi problem w tym, że bardzo często słabo im to wychodzi i szukają dziury w całym.

liverpool

No właśnie, i chyba jesteś przykładem takiego gimnazjalisty. Skoro Jamie powiedziała, żeby Louis zostawił ją w spokoju to czego się spodziewasz? Chyba przyjąłeś wariant, że mieszkają drzwi w drzwi, bo może ją obejść "zniknięcie" Louisa... I faktycznie, ich drogi mogłyby się jeszcze "skrzyżować" ale jak widać przyjąłeś to nie jako ewentualność a mus. Z jednej strony piszesz o milionie możliwości, a z drugiej niemalże piszesz scenariusz.

ocenił(a) serial na 10
liverpool

Po h*j drążyć temat, zabił i koniec.

liverpool

A ja się zastanawiam czy Louis mógł wiedzieć że ITK t był bratem Dextera.

ocenił(a) serial na 10
jason86

accadacca dobrze gada zaj-ebali go i chu-j