PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203836
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

...ale nie wiem, która nazwa gorsza : Zabójcy Dnia Sądu czy Kocie Bractwo?

ocenił(a) serial na 8
Shinkansen

nie wiem o czym piszesz ale ta druga nazwa jest gorsza

ocenił(a) serial na 10
The_Ripper

"Koszka Broders" - Kocie Bractwo - nazwa mafii z Isaakiem na czele. Natomiast tej pierwszej nazwy tez nie kojarze..

ocenił(a) serial na 7
Juliaszek

ludzie, jak wy oglądacie serial jak wy nic nie wiecie? Zabójcy dnia sądu - poprzedni sezon. W składzie Travis + żyjący w jego wyobraźni (nie pamiętam czy gosc mial schozofrenię czy coś) stary mentor wcześniej przez Travisa zabity. "Odtwarzali" apokalipsę św Jana wierząc że po tym nastąpi koniec świata.

ocenił(a) serial na 8
dziewojaa

No na pewno nie oglądam po polsku, także te nazwy są dla mnie obce :)

ocenił(a) serial na 8
The_Ripper

Choć oczywiście pierwszego nietrudno było się domyślić

ocenił(a) serial na 7
The_Ripper

ja też ogladam po angielsku bo zbyt niecierpliwa jestem by czekać :) Doomsday kilers - toż to samo ;)

Shinkansen

To się pisze Kashka. Z tego co wiem jest to popularne rosyjskie imię żeńskie, w tłumaczeniu oznaczające po prostu kaszę lub też owsiankę ;). Czy ma jakieś inne znaczenia - nie wiem. Na pewno nie chodzi o kota ;>

kronnos

To się pisze Koshka Brotherhood. Koshka to po polsku kocica. ;>

ocenił(a) serial na 8
Wrave

kurcze, to ja chyba w innej Polsce sie urodzilem... Dla mnie to jest po prostu Kaska (katarzyna), ale zle przez amerykancow wypowiadana (bo s z kreska nie moga wymowic, dlatego mowia -szka)... ile ludzi, tyle rozwiazan. Ogladam po angielsku, w pl wersji moze ktos to tak przetlumaczyl (bez obrazy dla tlumaczacych).

ocenił(a) serial na 8
mr_bombastic

za szybko enteruje :-) ...ale mylnie to sobie tlumaczylem, bo chodzi oczywiscie o Koshka Brothers.
Ale koshka to na pewno nie jest kocica po polsku...

Wrave

To by znaczyło, że tutaj ktoś z błędem napisał ;).

http://en.wikipedia.org/wiki/Dexter_(season_7)