Doakes Returns, co to ma znaczyc?? kolejna zjawa sie pojawi ??
Taaak, okaże się, że zamrażarka w kościele miała podwójne dno i pod zwłokami Gellara Louis przechowywał szczątki Doakesa, po czym wykorzystując swoje umiejętności zbuduje Doakesa-cyborga, wyposażonego w rękę ITK, którą będzie zabijał ludzi. W ostatnim odcinku zostanie ujawnione, że Louis jest nieślubnym synem Harry'ego i żony Arthura.
O LOL! Dobrze, że nie czytałam tego popijając kawę. Genialny pomysł. Crossover Dexter/Terminator. O matko borska, uśmiałam się prawie do łez. :)))
Tak a propos Doeksa-Cyborga. Nie wiem, czy czytałaś/czytałeś książki, ale jeśli nie, to się zdziwisz, kiedzy przeczytasz drugi tom : )
Nie wiem czy czytaliście książki ale w nich Doakes ma w sobie coś z Terminatora; sztuczne kończyny, brak języka(może to nie jest jedna z cech terminatora).
To nie musi być podpucha. Tytuł ten nie musi przecież oznaczać fizycznego powrotu Doaksa do serialu tylko powrotu "sprawy Doaksa" czyli śledztwa w sprawie Buy Harbour Butchera.
good point. to na pewno ma w sobie cos z podpuchy, musza zrobic wszystko,zebysmy wrocili przed ekrany we wrzesniu, ale Twoj punkt widzenia jest bardzo ciekawy, zresztą powrót sprawy Rzeznika wydaje sie byc naturalną konsekwencją zakonczenia 6 seznou.
W mojej opinii , może również chodzić o to , że Doakes wiedział kim jest Dex , a teraz i Debra o tym wie . To może i bardzo naciągane , ale Debra może być takim " Doaksem " 7-go sezonu
Z tym cyborgiem zartowalem, ale zobaczymy co to bedzie,pewnie powrot do sprawy rzeznika z zatoki
Jeżeli nawet taki tytuł będzie to możliwe że nie chodzi o doeksa dosłownie może do wydziału przyjdzie ktoś wścibski jak on i będzie przyglądał sie dexowi,
no ja się nie mogę doczekać jak Debra się dowie, że to Dexter sprzątnął tych wszystkich seryjnych zabójców. Z jednej strony ulga, bo przecież większość z nich "wywinęła się" Miami Metro.
Tytuł faktycznie może oznaczać że sprawa wróci. Możliwe że zostanie otwarta na nowo, oczywiście nie przez Debrę, bo na pewno będzie kryć Dextera. A może, Doekes pojawi się pododnie jak Ojciec Dextera czy jego brat - w Dextera wyobraźni. Znał prawdę, może teraz Dexter będzie z nim sobie konwersował. To też ciekawe rozwiązanie
w sumie juz w 6 sezonie jest nawiazanie do sprawy rzeznika. Reka wystawiona na aukcji trafia do tego szczyla od gier a on wysyla ja dexterowi, mysle ze 7 sezon bedzie do tego nawiazywal, a co do koncowki 11 odcinka to moze sie okazac ze to poprostu sen Deb lub Dextera poczekamy zobaczymy...:)
Nie sądzę, żeby to miał być sen, ale jeśli zrobią z tego marzenie senne, tą będą zaiste ciency w uszach i nie tylko. Raczej nie pójdą tą drogą, bo oglądalność serialu poleciałaby po równi pochyłej w dół i musieliby zrezygnować z kręcenia ósmego sezonu. Nie zabija się na rosół kurki, która znosi złote jajka.
Co do Doaksa, jestem jak najbardziej za jego powrotem, bo zacny sukinsyn z niego - mógłby zastąpić Harry'ego jako "sumienie" Dextera. Wyobraźcie sobie te soczyste dialogi XD.
"tego szczyla od gier" Człowieku tym tekstem powaliłeś mnie na Ziemięm,brwo! hahah :)