Koleś w pierwszym odcinku wykazał się refleksem, a i tak przegrał z tym chudzielcem Dexterowskim. I jeszcze ta cała Laguerta, przypomina tą grubaskę z Housa z nogami i szpilkami przez co dół nie jest w ogóle proporcjonalny do reszty tak jak niektóre paniusie ubierają białą sukienkę, całe na biało, a buty niebieski raz widziałam i jeszcze większość przyznaje im rację. Do tego uważają, że potrafią szczerze kochać, choć tu nie ma mowy o żadnych głębszych uczuciach. Prawdziwą miłość wyraża się słowami, wspólnym spacerem, a nie zwracając uwagę na to czy tyłek jest wielki...(w serialu House tak właśnie robił i to nie raz). Morganek nie lepszy, siedzi w swoim laboratorium, dobrze się uczył, osiągał sukcesy i co najbardziej frustrujące nadal ma farta. Prośba do scenarzystów - niech już go złapią, rozumiem być szczęśliwym i doceniać to, ale jak ktoś od dziecka jest ogólnie lubiany, ma wszystko, to w końcu w główce się miesza no i potem mamy takich jak główny bohater - 80 lat na karku, a dalej wyczekuje spełnienia marzeń.
Dobre pytanie nade mną. Co mają nogi LaGuerty do miłości, a to z kolei do Dextera? Zanim napiszesz posta to zrób rundkę po pokoju, odsapnij sobie, oszczędzisz nam nerwów.
Na serio frustruje Cię fart totalnie fikcyjnego bohatera? Uprzejmie przypominam, to tylko serial :)
No właśnie to taki ciężki do rozgryzienia prowokator, bo czasem potrafi napisać coś normalnego. Ale fakt, cenna uwaga :)
Ależ głupi temat ;p
A to stwierdzenie że Dexter czytaj Michael C. Hall jest chudzielcem to już totalny idiotyzm. Facet ma 180 cm i waży ponad 80 kilo. Do tego nie ma żadnego brzucha , czytaj mięśnia piwnego jaki zapewne masz Ty. Michael C. Hall jest świetnie zbudowany , idealna rzeźba ciała , i niezłe ciacho ;d Mimo że ma już 40 lat , albo dopiero , zależy z jakiej perspektywy spojrzymy.
Co do reszty twego tematu to się nawet nie odnoszę bo to totalny bełkot.
Pozdrawiam Nati ;d
Jak szulimka może mieć mięsień piwny, skoro pewnie w życiu piwa nie piła? ;P Ale faktycznie, patrząc po ilości jadu i chaosu w jej postach to pewnie waga oscyluje wokół 150 kg, a zanim paluszki jak serdelki zdążą wystukać na klawiaturze jedną myśl to już przychodzi następna i stąd ten milion wątków naraz :)
Teraz tylko czekam na ciętą ripostę, pewnie zaraz się dowiem że sama jestem gruba. Ale czy zdołam wychwycić tę myśl w gąszczu innych? Niesamowicie mnie to ciekawi.
Myślę że już poszła spać. Mamusia jej właśnie mleczko podała i na ripostę się dziś raczej nie doczekasz Flantrenite.
Pozdrawiam ;d
Faktycznie, ale ze mnie ciapciak :/ no tak, trzeba chodzić wcześnie spać - jutro pewnie czeka ją intensywny dzień: rytmika, robienie ludzików z kasztanów, skakanie w kałużach, pewnie pani zada jakąś czytankę...
Pozdrawiam również :)
Zapomniałaś że rano wcześnie wstaje na autobus szkolny ?
ha ha ;d
Robienie ludzików z kasztanków jest NIESAMOWITE - HA HA ;d
Oj coś dzisiaj mi słabo idzie, o wszystkim zapominam :(
Wydaje mi się jednak, że w tym wieku rodzice trochę boją się wysyłać dzieci same, więc pewnie jeździ z nimi. Ciekawe jaki ma fotelik, czy taki bajerancki z podpórką na plecy czy zwykły pod pupcię. Już się nie mogę doczekać jak jutro szulimka wróci ze szkoły, mamy do niej przecież tyle pytań...
A dziękuję, chociaż nie powinnaś się śmiać. Każde dziecko w wieku 7-10 lat wie, że ludziki z kasztanów to poważna sprawa, więc szulimka może poczuć się lekko urażona :D
Masz rację - przepraszam że się śmiałam ;p
Rodzice ją do szkoły pewnie wożą autem , jak Kaczyński z przyciemnionymi szybami ... wiesz dlaczego ?
No oczywiście że wiem :) Jeżeli szulimka strzela fochy z taką samą intensywnością jak Kaczyński to jutro będziemy miały ciepło, hehe ;)
Hm, o ile dobrze kojarzę to Kaczyński jeździ z przyciemnionymi szybami, żeby właśnie nie było widać fotelika :D
Ciekawe czy Palikot ogląda Dextera :) A tak przy okazji to jestem niezmiernie ciekawa co zaprezentuje pani Anna Grodzka, bo chyba została posłanką :)
Dokładnie dlatego - foteliki - ha ha
Palikot i DEXTER ? hmmm , można go zapytać na jego blogu ;d
Pni lub Pan Anna Grodzka , to po prostu świetny chwyt na mniejszości sexualne , no i nie ukrywajmy Janusz te wybory rozegrał niesamowicie profesjonalnie.
A co dalej - zobaczymy.
Ok , kończmy tą dyskusję bo podobno jest takie powiedzenie że na temat wiary i polityki na forum się nie powinno klikać ;p
Oj tak, teraz jest spokojnie, ale tylko czekać aż ktoś się włączy i zacznie wygłaszać swoje mądrości.
No nic, dzięki za umilenie oczekiwania na napisy do nowego odcinka Dextera. Chyba i tak się dzisiaj nie doczekam... Aż mnie skręca, wrr :P
Ha ha , ja też zaraz będę oglądała Dexa , więc miłego oglądania i do napisania następnym razem.
Było miło i wesoło , pozdrawiam Nati ;d
Szulimka sorry ale ty to chyba po pijaku pisalas po za nic niewiem o co ci moze chodzic jakie 80 lat jaka biala sukienka cala na bialo?? no i jaki Dexter chudzielec?? idz stąd i nie wracaj osmieszasz sie
Przepraszam ale zasięgnałaś juz rady psychiatry? nie można Szulimka twoich wypocin słuchać taki sobie serial Dexter a ty piszesz jakbys byla nienormalna
Powiedział co wiedział rofl. A ja Ci mogę powiedzieć że "Monty Pyton" lol jest tak beznadziejny że szok, nie bawi mnie angielski humor i dla tego jest beznadziejny poje.... itp itd te same argumenty xD