podano newsa że będą nowe dwa sezony..
trochę mnie to załamało ponieważ mimo iż bardzo lubię Dexa to liczyłem na jakieś sensowne zakończenie..
a tu robią z niego Dynastie......szkoda. Ile można.
Tak to juz oficjalne, sam niewiem co myslec i czego sie spodziwac po nastepnych sezonach troche dziwne ze koles ktory zamordowal ze setke osob jest nadal nieuchwytny, 6 sezon jest emocjonujacy, napiecie zaczyna sie podnosic, szkoda ze podali teraz tego newsa po cokolwiek sie stanie wiemy ze Dexter przezyje, 8 sezonow to naprawde duzo mam nadzieje ze nie popsuja calej serii
Tak to jest z serialami. Dopiero jak autorom kończą się pomysły, tworzą banalne odcinki i spada oglądalność wtedy zamykają projekt.
Dopóki będzie oglądalność to będą kręcić. Ja się tylko cieszę, że dexter ciągle trzyma poziom.
co do House'a to jeszcze byłbym ostrożny czy się stoczył - 8 sezon dopiero się zaczął i wygląda na to że sie rozkręca choć słyszałem że w zeszłym roku Laurie też chciał już odejść - a ma on dłuższy staż od Halla:)
ale to nie forum House'a powiem tylko że po prostu tez sezon będzie inny co nie znaczy gorszy bo pojawiły sie nowe postacie
Skoro bardzo lubisz dextera to czemu nie chcesz kolejnych sezonów ? Moda na sukces ma jakieś 5000tys odcinków, Dexter po kolejnych 2 sezonach będzie mial 84. WEŹCIE SIĘ OGARNIJCIE. Jak dla mnie mogą zrobić jeszcze 10 sezonów...
Bardzo lubię Dexa,ale...co za dużo to niezdrowo.Oby z serialu nie zrobił się typowy tasiemiec.Chciałabym go jednak dobrze wspominać.
Ja też bardzo lubię Dextera i dlatego chciałem żeby skończył się szybciej niż za dwa sezony. Już były bardzo słabe momenty, przecież lada moment będzie z niego gówno, a nie genialny serial jak na początku. Tego właśnie nie chce od swojego ulubionego serialu - nie jara mnie patrzenie na kolejne coraz bardziej naciągane przygody Dextera, chcę akcji i wielkich momentów. A jedyny serial, który widziałem do tej pory, a który trzymał poziom do samego końca (łącznie z końcówką) to "Sześć stóp pod ziemią". Cała reszta - "Prison break", "Lost", "Dr House" (no, on się jeszcze nie skończył, ale to właśnie dobry przykład na to, co niedługo stanie się z Dexterem), "Oz" i jeszcze kilka innych, musiała zaliczyć ogromny spadek poziomu żeby się w końcu wykrwawić jak już nikt nie chciał tego oglądać i nie było z nich już takich ładnych pieniędzy.
Najlepsze seriale w historii telewizji to nie długie tasiemce, tylko bardzo spójne, niedługie serie, które opowiadają od początku do końca pewną historię. Jestem pewien, że Dextera niestety czeka inny los.
co wy pitolicie?! Niech kręcą Dextera do końca świata a nawet o jeden dzień dłużej - dopóki ten serial trzyma poziom ( a trzyma bo co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości) powinniśmy go oglądać jak najczęściej. To prawda że niedorzeczne jest to że Dexter zabił już tyle osób a nadal jest nieuchwytny - sęk w tym że zabija on zwykłe szumowiny i płotki wiec kto tam będzie dochodizł gdzie sie podziali jacyś psychole?