PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204420
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Która rola według Ciebie jest najlepsza? Dlaczego? Uzasadnij ! Zbierzmy głosy wszystkich fanów serialu w Polsce !

stalinus

A jaka jest nagroda?

ocenił(a) serial na 10
Binula

satysfakcja !! widze ze lubisz horrory binka, jaki bys poleciła najbardziej? pozdrawiam

stalinus

Wybrałabym jakiegoś, niestety, nie oglądam Dextera:-( Hmm, co do horrorów- ciężko o dobre horrory, gdyż scenarzyści próbują zrobić horroro-romanso-przygodówkę, a to, jak widać na załączonym obrazku, nie wychodzi. Polecam "Egzorzycmy Emily Rose" i "Egzorcystę- Początek". Dla mnie jednak i tak horrorem wszech czasów jest i zawsze będzie seria "Omen". Pozdrawiam:-)

ocenił(a) serial na 10
Binula

dzięki dzięki, omena tez lubie , egzorcyzmy obejrze :) później o nich napisze sprawozdanie :D pozdrawiam również

ocenił(a) serial na 9
stalinus

Konkurs? Chyba chciałeś napisać głosowanie.

ocenił(a) serial na 10
Lanfeust_2

dzieki , wiem co chciałem napisać :) pozdrawiam , chcesz to sie wypowiedz, nie chcesz to nie pisz :)

stalinus

Dla mnie osobiście Najlepszy jest Masuka. Być może jego sprośne żarty czasami żenują Ale jego rozmowa z Deb zawsze mnie rozbraja.

ocenił(a) serial na 9
a_monik

Z dextera to ja lubię dextera :) no ale nr 1 to Rudy :) piękny zabójca z finezją :) , no cóż dalej to deb bo mi przypomina pewną koleżankę :), Sierżant Doakes :D bo ma coś ze zwierzęcia hehe , no i Masuka bo świetne teksty mówi :)