PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203739
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Mam serial na DVD, ale jakoś nie mogę zacząć go oglądać, może ktoś napisze obiektywnie czy warto? ;) Z góry dziękuję :)

ocenił(a) serial na 10
asiunia86

Nie ma się co zastanawiac. Dextera trzeba obejrzec:) Świetna fabuła, bardzo dobrze dobrani bohaterowie, genialna muzyka, dobry humor no i nietuzinkowy głowny bohater. Zdecydowanie polecam:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
asiunia86

Nie oglądaj, bo się zsikasz w nocy i utoniesz. A obiektywnie to wujek ciocię wczoraj w dupę kopną. Chwała ci Odynie!

ocenił(a) serial na 10
asiunia86

"darkufo" "666PJ666" - zenada te wasze wypowiedzi! Koles grzecznie się pyta a Wy z takimi tekstami. Rozumiem, ze ten temat był poruszany juz kilka razy ale wystarczyło tylko na to zwrocic uwage a nie zaraz takie teksty! Jakas wieksza selekcja powinna byc zanim dopuszczą kogos do Filmwebu. Przez takich jak Wy ten serwis traci na wartosc.
A dla założyciela tematu - na przyszłosc radze poszukac troche w starszych tematach!
Miłego ogladania!!!

wariatadam

dzięki za wsparcie! Myślałam, że nikt nie zareaguje. Następnym razem poszukam i nie będę zawracać nikomu głowy ;)

ocenił(a) serial na 9
asiunia86

Oglądaj śmiało, ja zwlekałem parę tygodni z tym czy oglądać. Później się tak wciągnąłem, że nie mogłem doczekać się następnego odcinka :)

ocenił(a) serial na 7
wariatadam

Oj no bo się głupio pyta... pewnie że oglądać!!! Dexter to cudowny serial. A obiektywnie to się nie da, bo każdy ma swój gust, a nuż jej nie podpasuje. Poza tym są recenzje, wystarczy przeczytać i w miarę obiektywnie będzie miała czy oglądać.
Ale może i racja, za bardzo jej pojechałem. Sorry.

ocenił(a) serial na 10
asiunia86

Fajna dupa jest fajnie bluźni itp lecz TVN czy choćby nawet Universal Channel tłumaczy "wieśniacko" ale kolesiówka niezła jest

ocenił(a) serial na 10
michaelo1010

Jeszcze sie pytasz?? o0bejrzyj 1 odcinek to sam sie przekonasz, ale ostrzegam, wciąga jak ch**

ocenił(a) serial na 10
asiunia86

Najlepszy serial jaki widziałem. Prison break, lost itp to taniocha w porównaniu do Dextera.