Mam serial na DVD, ale jakoś nie mogę zacząć go oglądać, może ktoś napisze obiektywnie czy warto? ;) Z góry dziękuję :)
Nie ma się co zastanawiac. Dextera trzeba obejrzec:) Świetna fabuła, bardzo dobrze dobrani bohaterowie, genialna muzyka, dobry humor no i nietuzinkowy głowny bohater. Zdecydowanie polecam:)
Nie oglądaj, bo się zsikasz w nocy i utoniesz. A obiektywnie to wujek ciocię wczoraj w dupę kopną. Chwała ci Odynie!
"darkufo" "666PJ666" - zenada te wasze wypowiedzi! Koles grzecznie się pyta a Wy z takimi tekstami. Rozumiem, ze ten temat był poruszany juz kilka razy ale wystarczyło tylko na to zwrocic uwage a nie zaraz takie teksty! Jakas wieksza selekcja powinna byc zanim dopuszczą kogos do Filmwebu. Przez takich jak Wy ten serwis traci na wartosc.
A dla założyciela tematu - na przyszłosc radze poszukac troche w starszych tematach!
Miłego ogladania!!!
dzięki za wsparcie! Myślałam, że nikt nie zareaguje. Następnym razem poszukam i nie będę zawracać nikomu głowy ;)
Oglądaj śmiało, ja zwlekałem parę tygodni z tym czy oglądać. Później się tak wciągnąłem, że nie mogłem doczekać się następnego odcinka :)
Oj no bo się głupio pyta... pewnie że oglądać!!! Dexter to cudowny serial. A obiektywnie to się nie da, bo każdy ma swój gust, a nuż jej nie podpasuje. Poza tym są recenzje, wystarczy przeczytać i w miarę obiektywnie będzie miała czy oglądać.
Ale może i racja, za bardzo jej pojechałem. Sorry.
Fajna dupa jest fajnie bluźni itp lecz TVN czy choćby nawet Universal Channel tłumaczy "wieśniacko" ale kolesiówka niezła jest
Jeszcze sie pytasz?? o0bejrzyj 1 odcinek to sam sie przekonasz, ale ostrzegam, wciąga jak ch**