PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203836
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Sezon 6 jest tak ogromną porażką że musiałem zmienić ocenę tego serialu na 4/10. Rozumiem jeszcze 1 sezon słaby 5, ale 2 sezon pod rząd z takimi błędami, niespójnościami i robieniem jaj z widza ? Toć Dextera komedią się stał obyczajową a nie thrillerem/dramatem. Sezon 6 do 8 odcinka był świetny i jak dla mnie był za 1 i 2 sezonem ale potem to porażka na porażce każdy odcinek był nie komentując nawet 11, a zwłaszcza żałosnego 12 odcinka.

Czemu oni nie mogą skończyć tego serialu ;/ Przecież 7 sezon to będzie chyba najgorszy sezon chyba że szybko Debrę zabiją to wtedy może się stać ciekawie, bo zdaje mi się że to kopia 2 sezonu będzie jak nic. Tylko że zamiast Doaksa więzionego przez 3 odcinki będzie Debra więziona przez 12 odcinków i pewnie na koniec zabita przez Louisa -.-

PS. Jestem fanem serialu jbc

Jurigag

W pierwszym zadaniu nie postawiłeś przecinka przed "że". Mama wie?

ocenił(a) serial na 7
Fisher00

Już 3 i 5 sezon były lepsze-ideał sięgnął dna...

ocenił(a) serial na 7
Jurigag

W całej ocenie sezonu 6, uważam go za najgorszy z oglądanych dotychczas. Sezon jest po prostu totalnie nudny, próby ratowania go gdzieś w połowie, przynoszą więcej szkody niż pożytku.
Samo pojawienie się Olmosa nie wystarczyło do podniesienia poziomu.
Zastanawiałem się w trakcie, czy nie przerwać w ogóle oglądania tego serialu.
Boję się zaczynać 07 bo może być podobnie, skoro w zanadrzu już sezon 8!

ocenił(a) serial na 9
tegesno

7 sezon jest obecnie jednym z lepszych. Spokojnie dorównuje dwójce i czwórce, kto wie, może będzie nawet najlepszym, natomiast sam osobiście 6 sezon uważam za dobry, lepszy od 5 i zdecydowanie lepszy od nudnego sezonu trzeciego. Sezony 7-8 mają p

ocenił(a) serial na 9
Czarles_30

Jak dla mnie 7 jest jednym z gorszych, chociaż mam nadzieję, że coś go uratuje