PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203822
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Premiera 6 sezonu

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanie kiedy nastąpi premiera 6 części...?

stermy

premiera zapowiedziana jest na 31 lutego 2018 roku, jeszcze troche poczekamy

ocenił(a) serial na 8
Les_Grossman

Hahaha :D Brawo Grossman. Nie udało Ci się.

@stermy, premiera szóstego sezonu będzie we wrześniu, 2011r ;)

Dawidsach

ciekawe kto będzie tym głównym złym tym razem wcześniej mieliśmy grupkę zboków ;) ajj to było coś pięknego jak każdego dorwał z Lumen no i... TAKE IT!! :) zapewne będzie powrót do tego kto zabił Ritę bo nie chce mnie się wierzyć że mógł to być trinity killer

ocenił(a) serial na 8
jason86

Kpisz sobie? Żartujesz? Przecież wiadome jest, oczywiste że Rite zabił potrójny.

ocenił(a) serial na 8
Dawidsach

Osobiście tak myślałem sobie, że chciałbym zobaczyć taką fabułę, że Dexter znowu znajduje jakiś cel podczas śledztwa, okazuje się że za mało dowodów, typ jest już na stole, ma go zabić i nagle do domu wjeżdża policja i Dexter musi się zwijać, znajdują wszystko i potem okazuje się że to stylu Rzeźnika ;X Dojdą nowi ludzie itp itd i zaczną inaczej postrzegać sprawy aż dojdą pod koniec sezonu że to Dexter, a w 7 sezonie wielka nagonka i krzesło ?

Ale pewnie znowu wymyślą że Dexter będzie znowu zabijał innych po cichu i spokojnie, a wszyscy zajmą się swoimi problemami i zapomną o śmierci Rity, o Kylu Butterze, Debra zapomni kim jest Dexter, czyim bratem itp itd.

Dawidsach

Jak lubisz iść prostą twoja sprawa... ja uważam że to ktoś inny ją zabił i tyle... zbyt proste by to było aby to musiał akurat być trinity killer a wiadomo że serial potrafi niemal zawsze zaskoczyć widza. Może rozwiną wątek sąsiada któremu Dex wypłacił punchera za to że zalecał się do Rity w końcu sąsiad ojciec wychowujący samotnie dziecko nie musi oznaczać za razem wzorowego obywatela :] myślę że to będzie jeden z wątków w nadchodzącym 6 sezonie.

ocenił(a) serial na 10
jason86

tez nie chcialo mi sie w to wierzyc, skad mogl wiedziec, ze ta guła zapomni portfela czy torebki... Swoja droga TAKE IT! naprawde istnieje ;) w stanach grubasy musza sie mobilizowac by wiecej zjesc i poprostu BIORA TO! (klejne karty kredytowe, kolejne zakupy, a potem kryzys)

ocenił(a) serial na 6
jason86

O kurde... jak widzę takie wpisy to się zastanawiam jak duży procent ludzi w rzeczywistości nie rozumie tego co ogląda ^^

Stolarcfc

A ja się zastanawiam jaki jest % ludzi którzy myślą że są najmądrzejsi a lubią przyczepić się czegokolwiek aby się wykazać **

ocenił(a) serial na 8
stermy

Od kiedy google zaczęło gryźć?