PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203847
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Proteza ręki

ocenił(a) serial na 9

O co chodzi z tą protezą którą ten asystent wysłał Dexterowi pod koniec 6 sezonu??

ocenił(a) serial na 10
Dyjcu

dowiesz się w 7 sezonie

ocenił(a) serial na 10
nillvo

to trochę jeszcze sobie poczekamy... a skąd wiesz że w 7 sezonie się to wyjaśni?

ocenił(a) serial na 8
kala996

Bo dziwne by było jakby to tak zostawili.

kala996

Dexter to serial dozwolony od 18 roku zycia

ocenił(a) serial na 10
Filipkluczyk

więc...?

Filipkluczyk

Oo to fajnie wiedzieć :D

ocenił(a) serial na 10
kala996

tak zakładam ;p

ocenił(a) serial na 9
nillvo

Dzięki. ;)

ocenił(a) serial na 10
Dyjcu

Mnie się zdaje, że Luis nie do końca jest zrónoważony; Dexter chciał naprawdę dobrze, kiedy negatywnie odniósł się do jego gry i ją skrytykował, ale najprawdopodobniej uruchomiło to w asystencie Masuki jakieś chore pragnienia; może będzie chciał ukatrupić samego Dexa, żeby dowiedzieć się "jakie to uczucie, kiedy odbiera się życie drugiemu człowiekowi "i przy okazji ukrać go za brak zachwytu nad swym dziełem - a proteza to takie dziwaczne ostrzeżenie bez sensu... Who knows?

ocenił(a) serial na 8
Sylwiaczek666

Nie, wydaje mi sie ze Luis mial juz chore zapedy zanim pojawil sie w wydziale zabojstw. W koncu proteze zakupil zanim poznal dextera, prawda? napewno krytyka dextera wplynela jakos na rozwoj akcji, ale podejrzewam ze Luis znal 'ciemna strone' Dexter'a i przez to widzial w nim swojego mentora... moze to podobny watek jak z laleczka w pierwszym sezonie, tylko zamiast przekazu 'chodz, pobaw sie ze mna' jest 'wiem kim naprawde jestes'. tak czy inaczej zostanie to wyjasnione w 7 sezonie, w koncu w Dexterze watki praktycznie zawsze maja swoje rozwiązanie.

Rinekoo

ja myślę że louis znał się z bratem dextera. Być może siedzieli razem w psychiatryku.Musiał poznać go dobrze i jego chore zamiłowania. Moser stał się jego idolem. Nie bez powodu zatrudnił się w laboratorium,chciał poznać dexa.Te akcje z protezami po prostu są sygnałami do niego.Pierwszej paczki nie zdążył otworzyć, leży u niego w domu.Może to będzie w pierwszym odcinku następnej serii.

ocenił(a) serial na 9
matematyka59

a ja mam wrażenie że louis chce wciągnąc dexa w jakąs grę żeby pokazać mu że t c robi jednak jest fajne... nie widze w nim jakiś starsznie chorych zapędow... n chyba że w 7 przejdzie na ciemną stronę mocy.. :p