PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203836
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Jak Dexter oglada jezdzcow apokalipsy przy Debrze i w myslach mowi, ze robota podobna do jego brata, Debra konczy zdanie mowiac ze podobna robota do jego brata. Wydaje mi sie, ze ona nigdy sie nie dowiedziala, ze chlodniarz to byl brat Dextera? Czy moze cos zle pamietam.

ocenił(a) serial na 10
kamil_49

O ile się nie mylę w ostatnim odcinku 4-go sezonu się dowiaduje o tym . Dokładnie w serialu nie było jakiejś wielkiej rozmowy na ten temat ale na pewno coś Deb o tym wspomniała a Dexter udając , że nie wie zrobił coś w stylu ' wow ' i taką minę jakby nie do mógł w to uwierzyć . W każdym razie obejrz sobie ostatni odcinek i tam na pewno jest o tym wspomniane

The Special One

Bardzo dziekuje za odpowiedz, jakby ktos mogl potwierdzic odcinek to bylbym wdzieczny.

ocenił(a) serial na 9
The Special One

Potwierdzam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Luszyn

Bylem ciekaw jak postęp technologiczny w dziedzinie tworzenia komputerów dla osób niepełnosprawnych umysłowo, ale widze, że już dawno rozpracowany i takie maszyny są już w użyciu. Ahh ta nauka.

kamil_49

To raczej ty tu wychodzisz na niedorozwoja, który nic nie rozumie z tego co ogląda. Naprawdę powinieneś wrócić do teletubisiów.

Luszyn

No juz sie tak nie staraj. Ja nie przydzielam znizek w PFRON.

kamil_49

To ty się ciągle starasz być na siłę śmieszny. Przykro mi chłopcze, ale mistrzem dowcipu i ciętej riposty nigdy nie będziesz.

ocenił(a) serial na 10
Luszyn

K.urwa mać! Po to jest forum żeby mieć kogo zapytać jak się ma wątpliwości. Ale widze, że w ostatnim czasie na FW i forum DEXTER'a wchodzą sami przesrani ludzie ze sflaczałymi fiu.tami, którzy próbują sie dowartościować i jadą innych!

ocenił(a) serial na 9
kamil_49

buhahaha dobre;p

KWallander

KWallander ty się nie śmiej, bo na forum wszyscy wiedzą, że jesteś największym debilem na Filmwebie.

ocenił(a) serial na 8
Luszyn

Jeśli chcesz się podzielić swoimi opiniami o innych użytkownikach, to załóż osobny wątek, w którym od pauz wypiszesz zapewne długą listę osób, które uważasz za debili. Tutaj padło normalne pytanie i odpowiedź, nie wymaga to twojej akceptacji i komentarzy.

ocenił(a) serial na 9
Luszyn

przepraszam ale czy ja Cię obraziłem? Napisałem tylko że kolega kamil śmiesznie napisał z tym PFRONEm

ocenił(a) serial na 8
Luszyn

puki co wszyscy w tym watku uwazaja cie za debila ;) powodzenia i pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Luszyn

Gościu, nie znoszę takich fajfusów jak Ty.
Jak takiś hardy to idź do pierwszego pubu i tam się powymądrzaj. Jednak na samą myśl o tym już masz ciepło w gaciach.
"m jak miłość" już nie grają i nie masz się przy czym wzruszać? Nie przejmuj się! Popłakać zawsze możesz.

użytkownik usunięty
Killer_su

Czym wy się przejmujecie? Przecież ten koleś ma ze 12 lat.

Mam 46 lat i jak ty ssałeś jeszcze palec, ja już ssałem fiuty, więc się przymknij złamasie.

Luszyn

Z któregoś w młodości musiałeś zassać niezły twaróg.

ocenił(a) serial na 9
kamil_49

ahahahahaahhaahahahah:D

leżę:D

KWallander

Ty oprócz pisania "hahahahahahaha" umiesz coś innego napisać debilu? Nie? Tak myślałem.

ocenił(a) serial na 9
Luszyn

pojechał ci :D

idź stąd nie lubimy Cię:D

KWallander

To ciebie nie lubią mała dzivvko.

ocenił(a) serial na 7
Luszyn

cicho juz ch uje

ocenił(a) serial na 5
pokora

jaki serial tacy uzytkownicy
dyskusje na poziomie byly tutaj prowadzone jak jeszcze malo kto dextera znal(przelom 1, poczatek 2 sezonu)

użytkownik usunięty
Luszyn

"jak ty ssałeś jeszcze palec, ja już ssałem fiuty"

Nie mam więcej uwag.

ocenił(a) serial na 9

hmmm i jak tu się do czegoś takiego ustosunkować,nie?;p

ehh niektórzy mieli ciężko w dzieciństwie:D

ocenił(a) serial na 10
Killer_su

nic dodać, nic ująć.

ocenił(a) serial na 9
bagoniq