PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

TRAGICZNY KONIEC??

użytkownik usunięty

Czy wierzycie w to, że film pod tytułem:
" Dexter season 5 final scene NO FAKE! " przestawia prawdziwy koniec serialu?
mam nadzieję, że nie!

Film znalazlam na youtube i widze ze bedzie sie dzialo.

Link do filmiku:
http://www.youtube.com/watch?v=P_3DLkevLlc
(pewnie zaraz go zdejmą)
Ja jednak nie zamierzam tego oglądać.

wątpię... aby to był koniec;>
showtime nie strzelałoby sobie w 'stopę' ;), a ten trailer dość 'dawno' wrzuciło showtime, przynajmniej kojarzę go.

ocenił(a) serial na 10

Michael Hall podpisał kontrakt na 6 sezon, więc chyba jednak jest to FAKE

ocenił(a) serial na 8
Elinor

Ja słyszałem że ma być 7 sezonów

Andzelika412 - no to dałaś się nabrać.
Po 1-sze te sceny to jedynie fragment wycięty ze zwiastuna Sezonu 5-go.
Po 2-gie nic w w/w scenach nie świadczy o tragicznym końcu, Harry mówi jedynie "To 1-sza ludzka rzecz, jaką widzę zrobiłeś odkąd ona zginęła, Dexter'.
Po 3-cie najważniejsze - każdy zwiastun (co już dawno przeszło w tradycję) robiony jest zawsze ze scen wziętych z MAX 3 pierwszych odcinków nowego Sezonu, nie dalej - tak więc żadna scena z rzekomego KOŃCA na żadnym zwiastunie pojawić się ABSOLUTNIE nie może. :)

Elinor - jest jakaś informacja w sieci, że podpisał kontrakt na 6 sezon? Jeśli tak, bardzo proszę o linka.

R3Mi

informacja o podpisaniu kontraktu na 6. sezon to fake, chodzi o to żeby ludzie byli zaskoczeni, jak Dexter pójdzie na krzesło w 5. sezonie :)

użytkownik usunięty
R3Mi

a no to ja widocznie troszeczke zle to zrozumialam. Ale mam nadal nadzieje, ze to nie skonczy sie zle.

oczekujesz happy endu? ja wręcz przeciwnie ;] aczkolwiek chcę aby sezon 5 nie był ostatnim ;D

użytkownik usunięty
jotbe007

ja też stąd moja nadzieja :)

ocenił(a) serial na 10

"informacja o podpisaniu kontraktu na 6. sezon to fake, chodzi o to żeby ludzie byli zaskoczeni, jak Dexter pójdzie na krzesło w 5. sezonie :) "

no to widocznie też dałam się nabrać :) ale w sumie się cieszę, bo chciałabym, żeby 5. sezon byl ostatni; szkoda by bylo gdyby "dexter" obniżył swój poziom tak jak to stało się z "Housem"

Elinor

Coraz więcej głosów (Michael C. Hall, Sara Colleton, Chip Johanessenn) mówi, że Sezon 6 powstanie. Co mnie osobiście bardzo cieszy, bo Sezon 5 będzie jednym wielkim BAŁAGANEM (genialnym) i stanowczo nie ma tam wg mnie miejsca na inteligentny koniec "na poziomie" - do tego trzeba 6 serii.
Jeśli o mnie chodzi - zakańczanie serialu na 5 sezonie, który i bez Finish'u będzie mega napięty i naładowany zwrotami fabuły, byłoby głupotą.
Natomiast jeżeli faktycznie, tak jak świadczy coraz więcej osób, będzie Sezon 6 - to on zdecydowanie POWINIEN być ostatnim.