PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203871
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Tendencja spadkowa

ocenił(a) serial na 6

Po dwóch genialnych pierwszych sezonach które oceniam na 10, nastąpiło mocne zaniżenie formy. W sumie wyciągając średnią, mogę najwyżej dać 7.

ocenił(a) serial na 10
zinedine

chciałbym zauważyć, że sezon 4 bije na głowę (moim zdaniem) nawet 1 :]

nillvo

To jest typowe w tego typu serialach. Zrobić bardzo dobre dwa, trzy sezony później ciągnąć jakieś dziwne wątki i powtarzać schematy przez 8 sezonów bo i tak ludzie będą to oglądać. Chyba każdy wie z jakiś powodów zaczęto robić w ten sposób seriale.

ocenił(a) serial na 6
BetonowyNigger

Nie można się z tobą nie zgodzić .

ocenił(a) serial na 10
BetonowyNigger

Myślę, że to jednak nie jest typowe. Zazwyczaj z sezonu na sezon jest coraz "słabiej", a tu Dexter zaskoczył świetnym poziomem

nillvo

Nie zrozumiałeś co napisałem, ale mniejsza o to. Według mnie Dexter zalicza się do tych seriali co mają dobre pierwsze sezony, reszta to klepanie schematów, żeby zbić dużo pieniędzy. Jeżeli chodzi o argumenty, to nie ma sensu tutaj pisać co się komu podoba, bo każdy ma inny gust, ale za to jest sens pisać o jakości wykonania danego sezonu. Pierwszy sezon nie miał aż tak dużo niedopatrzeń co ostatni.

ocenił(a) serial na 10
BetonowyNigger

Umyślnie zrozumiałem Ciebie tak samo, jak Ty mnie :) (patrz Twoja wypowiedź wcześniej na moje zdanie)

nillvo

To była odpowiedź na post zinedine, nie wiem czemu nacisnąłem na Twój post. Ważne, że się wszystko wyjaśniło.

ocenił(a) serial na 8
zinedine

Typowa subiektywna opinia. To, co podoba się jednym, nie musi podobać się innym. Dla przykładu, 2 sezon dla mnie był słaby ze względu na postać Lili, natomiast kolejne trzymają równy poziom, tylko skłaniając mnie do śledzenia kolejnych. I to prawda, seriale kręci się po to, żeby jak najwięcej osób je oglądało i nie wiem na co tu narzekać :)