Dexter

2006 - 2013
8,2 213 tys. ocen
8,2 10 1 213240
7,3 23   krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

ocenił(a) serial na 9

UWAGA SPOILERY

Jak wiadomo taki będzie tytuł ostatniego odcinka SO 6. Było dużo spekulacji na temat czy to Dexter czy też nie. Wiemu już, że na 99% bedzie sezon 7.

Tu zaczyna się moja rozkminka. Od czasu jak Debra została Ljutenantem (czyli stosunkowo wcześnie w 6 sezonie) chodziłą mi po głowie następująca myśl:

Debra będzie miała prz***ne jako porucznik, nie będzie sobie radziła z tą funkcją. Wynikną na pewno jeszcze jakieś problemy i jedynym sposobem na utrzymanie się w policji będzie złapanie Doomsday kilera. Dzisiejszy odcinek potwierdził moją teorię.

Myślę, że w ostatnim odcinki Dexter wystawi profesora swojej siostrze. Nazwijmy to "zapanuje nad mrokiem, pozwoli wygrać światłu". Debra zapuszkuje profesora, posadzą go na krześle (tu wstaw jakiś monolog Dexa) i wszyscy będą zadowoleni.

Jak wam taka myśl??

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Szikak

This Is the Way the World Ends tak się nazywa ostatni odcinek nazwę zmieniono już jakiś czas temu.

ocenił(a) serial na 9
Zbych13

Oj ja nie uważny... Mimo to myślę, że tak się skończy sezon ;)

użytkownik usunięty
Szikak

Zgadzam się w 100%. Na koniec tego sezonu pokażą, że Dex jednak potrafi sobie odpuścić. I coś mi się wydaję, że kiedy w końcu zacznie być dobrym człowiekiem, w 7 sezonie zostanie złapany. Będzie dramatycznie.

huhu, tak byłoby fajnie :p niech w końcu złapią tego Dextera, bo choć jest fajny itd to jest też mordercą który zabija ludzi z zimną krwią, skurczybyk.