PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203836
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

The Electric Chair

ocenił(a) serial na 9

UWAGA SPOILERY

Jak wiadomo taki będzie tytuł ostatniego odcinka SO 6. Było dużo spekulacji na temat czy to Dexter czy też nie. Wiemu już, że na 99% bedzie sezon 7.

Tu zaczyna się moja rozkminka. Od czasu jak Debra została Ljutenantem (czyli stosunkowo wcześnie w 6 sezonie) chodziłą mi po głowie następująca myśl:

Debra będzie miała prz***ne jako porucznik, nie będzie sobie radziła z tą funkcją. Wynikną na pewno jeszcze jakieś problemy i jedynym sposobem na utrzymanie się w policji będzie złapanie Doomsday kilera. Dzisiejszy odcinek potwierdził moją teorię.

Myślę, że w ostatnim odcinki Dexter wystawi profesora swojej siostrze. Nazwijmy to "zapanuje nad mrokiem, pozwoli wygrać światłu". Debra zapuszkuje profesora, posadzą go na krześle (tu wstaw jakiś monolog Dexa) i wszyscy będą zadowoleni.

Jak wam taka myśl??

Szikak

This Is the Way the World Ends tak się nazywa ostatni odcinek nazwę zmieniono już jakiś czas temu.

ocenił(a) serial na 9
Zbych13

Oj ja nie uważny... Mimo to myślę, że tak się skończy sezon ;)

użytkownik usunięty
Szikak

Zgadzam się w 100%. Na koniec tego sezonu pokażą, że Dex jednak potrafi sobie odpuścić. I coś mi się wydaję, że kiedy w końcu zacznie być dobrym człowiekiem, w 7 sezonie zostanie złapany. Będzie dramatycznie.

huhu, tak byłoby fajnie :p niech w końcu złapią tego Dextera, bo choć jest fajny itd to jest też mordercą który zabija ludzi z zimną krwią, skurczybyk.