Podobno tak, z resztą zobacz sobie na tytuł ostatniego odcinka tego sezonu, to jest wymarzony tytuł dla końca serialu, a tak nawiasem to moim zdaniem powinni już zakończyć i niech dexter zapisze sie jako jeden z najlepszych (jak nie najlepszy) serial ever, a tak jak zrobią z tego klan to się zrobi nie ciekawie.
Dokładnie.Jak nie będą ciągnąć serialu w nieskończoność(i pewnie zrobi się nudny) to na 100% bedzie to jeden z lepszych seriali.
na pewno nie bedzie to ostatni odcinek trwaja rozmowy o 7 i 8 sezon a chyba wszystkie odcinki sa juz nakrecone wiec na pewno nie byloby rozmow jesli usmarzyli by go na koncu to chyba oczywiste. Niestety ale bedzie wiecej sezonow.
Chyba, że mają "alternatywne zakończenie" na wypadek gdyby nie udało się podpisać kontraktu z Hall'em na następne sezony
Serio?
Uwielbiam ten serial,ale myslę,że to nie najlepszy pomysł.Może faktycznie zrobić sie z tego tasiemiec...
Dokładnie tak jak piszesz, a całe zamieszanie, że twórcy nie mogą się dogadać z Michaelem C. Hallem ma chyba tylko służyć podsycaniu tej "niepewności" co do rychłego zakończenia serialu na sezonie szóstym ;) i powstawaniu takich właśnie sezonów. Jeśli dany sezon Dextera będzie ostatnim to twórcy tak też go będą reklamować.
Wydaje mi się że tytuł jest zmyłką i kogoś innego usmażą na krześle.
Obstawiam że Dexter znów kogoś wrobi np. Queena albo po prostu tego psychola od węży.
PODOBNO Michael Hall ma dostać za następny sezon do 20 do 24 milionów dolarów także raczej następne sezony będą. Ja bym na pewno grał za taką kasę :D NA PEWNO !!!!!
TY tak ale on po wygrzebaniu się z raka na pewno docenia także inne rzeczy po za "taką kasą" chociażby dlatego , że aktor grający Spartacusa w serialu HBO nie miał takiego szczęścia.
Ludzie wy na prawdę sądzicie, że dla nich ta kasa jest taka ważna, człowiek otarł się o śmierć to pewnie nie zależy mu tylko na kasie. Z reszta on jest nie dość, że aktorem to współproducentem serialu więc przypuszczam że na brak kasy nie narzeka i te 20 milionów nie robi na nim takiego wrażenia jak na nas, poza tym jak nie weźmie tej oferty to dostanie później inną, w filmie, reklamie itd...
Ciekawe..ale powiem że ten sezon widze dużo lepiej od ostatniego.
Dexter to wilk jak sam ostatnio przyznał. Ja uważam że samotny.
Tylko niech mu nie dają żadnej kobity no chyba że takiej psychopatki
jak on sam ^^
Obawiam się, że siostra Angela może zostać zamieszana. Bo to jego siostra, chyba? Nie do końca zrozumiałam.