PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203836
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Tytuł finałowego odcinka to "Suprise, motherf*cker". Dla fanów serialu ten tekst jest oczywiście znajomy, jest on wypowiadany przed Doakes'a. Zapraszam do dyskujsji na temat tego tytułu :)

ocenił(a) serial na 7
sayid jarrah

Nie sądzę, że Doakes żyje, ale mam wrażenie, że będzie miało to związek z LaGuertą. Pewnie dowie się wszystkiego i to będzie takie pośmiertne "Surprise, motherf*cker" Doakesa :P Skoro następny sezon ma być ostatnim, pewnie ta informacja obiegnie od razu cały wydział, czy coś.
Ot, taka luźna myśl na teraz.

ocenił(a) serial na 9
identyfikator1992

A co jeżeli w finale sezonu Dexter jest pewien, że wrobił kogoś innego i tu na koniec odcinka wchodzi LaGuerta i mówi slynny tekst "suprise motherf*cker" i zakuwa go w kajdanki :D

ocenił(a) serial na 8
identyfikator1992

Brzmi bardzo sensownie ;)

sayid jarrah

Finałowego odcinka ósmego sezonu? Skąd to wytrzasnąłeś?

ocenił(a) serial na 9
Burzujzmiasta

Sorry chodzi o tytuł finalowego 7 sezonu ;)

http://darklydexter.com/dexter-season-7/dexter-season-7-episode-12-is-titled-sur prise-motherf*cker/

za * wpiszcie u

sayid jarrah

hmm... ale finałowy odcinek (7 sezonu) to Lethal Injection z tego co ja wyczytałem

Burzujzmiasta

oj sorki... zwracam honor - najpierw napisałem, a wcześniej tego artykułu (w linku) nie przeczytałem... dzięki za info ;*

Burzujzmiasta

A ja myślę, że Dexter zostanie złapany za bycie Bay Harbor Butcher. Zostanie zamknięty i zamiast ojca pojawi się iluzja Doakesa i powie ten legendarny cytat. Oczywiście jest to okrojony scenariusz końcówki. Myślę, że w schwytaniu Dexa pomoże Louis.

milosz18

Louis nie żyje tempa szczało

Wrave

szczało - 3 osoba liczby pojedynczej - ono szczało. Oto Ci chodziło tępa STRZAŁO? Skończ gimnazjum, technikum, czy zawodówkę. Nie wiem gdzie chodzisz, bo na liceum to widzę, że jesteś za głupi. W dodatku mało inteligentny.

Do rzeczy. Tak Louis nie żyje, ale myślę, że ma jakieś papiery na Dexa i pomimo tego, że nie żyje ktoś znajdzie materiały które ma na Dexa (po prostu może się wyda, że Louis nie żyje i poprowadzą to do naszego głównego bohatera). Chciałem ująć to tak, że Louis pośmiertnie zaszkodzi Dexterowi.

milosz18

w 8 sezonie podobno Dexter bedzie uciekal razem ze Scofieldem z Guantanamo , gdzie Doaks zmartwychwstal i zostal klawiszem , cale szczescie Miguel zlapal 2 oddech i wywiezie ich motorowka na stadion narodowy

ocenił(a) serial na 10
blekini

100/10 :)

ocenił(a) serial na 10
milosz18

Dlaczego uważasz ze ludzie uczący się w technikum to idioci?

MacieKSC7

Bo chodzi do Liceum i nie ma żadnego pojęcia o ile ma łatwiej niż w technikum.
Niech sobie skończy potem studia humanistyczne (również łatwiejsze niż Technikum) i narzeka że nie ma pracy.
Kocham ten kraj.

Grajcz

Socjologia i Europeistyka podobno bardzo przyszlosciowe

użytkownik usunięty
milosz18

Ta, bo liceum jest takie rozwijające... Buahaha xD.

użytkownik usunięty
milosz18

No pewnie, Luis miał "papiery na Dextera" i w ogóle całą teczkę dowodów na to, że jest seryjnym mordercą, a nie dał mu tego do zrozumienia i zamiast tego wolał dziurawić mu łajbę i blokować karty, bo był po prostu bardzo dowcipny.
Albo lepiej - po prostu czekał, aż dostanie kulkę w łeb żeby upublicznić te informacje. Tylko nie pomyślał, że to będzie niemożliwe.

ocenił(a) serial na 10
Burzujzmiasta

I właśnie zastanawia mnie kto otrzyma Lethal Injection :) Raczej nie Dexter, bo 8 sezon nie miałby racji bytu, ale kto wie ;)

ocenił(a) serial na 10
sayid jarrah

Doeks na pewno nie żyje. Oglądałem sobie ostatnio odcinek w którym podbiega do odkręconego gazu a ten eksploduje. Widać jak unosi się ciało Doeksa w powietrze a potem jest BUM. zresztą zrobili oględziny korpusu porównali krew dna także to jest pewnie.
Na pewno Doeks się pojawi bo jest w obsadzie ostatniego odcinka, pewnie jako iluzja :)

ocenił(a) serial na 8
nillvo

Też, tak myślę, ale mam nadzieję, że to nie LaGerta usadzi Dexa, bo baby nie trawię...

byledopiatku

Wydaje mi się, ze tytuł ma coś wspólnego z dołksem. Może ta płyta nie zostałą zniszczona i ją znajdą.

ocenił(a) serial na 10
nillvo

Skąd te info na temat obsady odcinka?

ocenił(a) serial na 10