PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203871
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Właśnie skończyłem oglądać 4 sezon zakończenie zniecheciło mnie do dalszego oglądania poza tym wszyscy mi marudzą ze 5 sezon najsłabszy i cieżko sie ogląda
Nie chciałbym zepsuć sobie opini o serialu.....Warto dalej sledzić losy Dextera czy bede sie nudził przy 5 sezonie

ocenił(a) serial na 7
jack_herer

Oglądaj, Dexter to jeden z lepszych seriali.

ocenił(a) serial na 9
jack_herer

Jak dla mnie, Dexter to jeden z najlepszych seriali jakie obejrzałem. Serial Dexter jest wybitny, jak 5 sezon nie jest rewelacyjny to jest chociaż dobry, za to 6 sezon to mój ulubiony.

ocenił(a) serial na 9
kamelun

5 sezon nie jest rzeczywiście rewelacyjny to i tak świetnie się go ogląda, no a 6 dodatkowo to rekompensuje. oczywiście wszystko rzeczą gustu w ostateczności

użytkownik usunięty
jack_herer

5 sezon najsłabszy ...?!?! widocznie nie doceniacie tych wszystkich sezonów...; / czemu oceniacie sezon zamiast calosc ...? Mi sie strasznie podobał 5 i 6 sezon !! Wszystkie sezony są mega ! .... UWAGA SPOILER ; 5 sezon Dexter i Lumen jak oni razem kombinują żeby kogoś zabic,meega ! nie wiem jak moze sie wam nie podobac 5 sezon ....

ocenił(a) serial na 9
jack_herer

oglądnij . ja kończę 6 sezon . jest świetny . 5 myślę ,ze jeden ze słabszych ale warty oglądnięcia .

ocenił(a) serial na 5
Monika_981

,,Warto oglądać dalej 5,6 sezon?,,
Nie.
,,Dexter to jeden z lepszych seriali.,,
Nie.
,,nie wiem jak moze sie wam nie podobac 5 sezon ....,,
A ja nie wiem jak trzeba miec spaczony gust, żeby zachwycać się tym chłamem

ocenił(a) serial na 9
danteusz

każdy ma swoje zdanie , wi

ocenił(a) serial na 9
Monika_981

każdy ma swoje zdanie , dlatego powinieneś je uszanować . + POZDRAWIAM ZA INTELIGENCJE !

ocenił(a) serial na 5
Monika_981

ale to wlasnie bylo moje zdanie na ten temat, o co Ci chodzi?

ocenił(a) serial na 10
danteusz

Nie nazywaj chłamem tego serialu tylko dlatego, że nie przypadł Ci do gustu...

ocenił(a) serial na 5
pitixpl

mialem na mysli 5 sezon

ocenił(a) serial na 10
danteusz

Przepraszam mój błąd. :) Masz rację, 5 sezon nie należy do najlepszych. Myslałem, że chodzi Ci o cały serial. Wybacz :)

ocenił(a) serial na 9
pitixpl

ja również zrozumiałam ,ze uważasz ,że cały serial do chłam . zwracam honor , sory . :)

ocenił(a) serial na 10
danteusz

Podoba mi się każdy sezon Dextera. Uważam, że Ty masz spaczony gust. I co Ty na to ? Ok?

ocenił(a) serial na 5
1z1000

a co ja na to? nic

ocenił(a) serial na 10
jack_herer

Musisz przetrwać 5 sezon, ale za to 6 jest bardzo dobry. Trochę gorszy od 1-szego, ale sie nie zawiedziesz :]

pitixpl

No zobaczymy oglądam dalej nie jest tak źle jakoś zleci do 6 sezonu

użytkownik usunięty
jack_herer

Uwierz, że nie zleci. Przepaść między 2 a 3 sezonem była już spora, ale to co wyprawia się między 4, a 5-6 to jakaś czarna magia. Jeżeli chcesz pozostawić po sobie jeszcze w miarę dobry smak o tym serialu - przestań oglądać natychmiast.