PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203871
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Zasady są proste. Zadajemy pytanie (takie, na które znamy odpowiedź), osoba która
odpowie musi zadać kolejne pytanie. To ja zacznę:

Jaką część ciała lalki, Brian przyczepił do lodówki?

maciekk_m

Kolejna głupia zabawa, chociaż nic nie przebije durnoty brania udziału w jakichś bitwach postaci (WTF?), czy sezonów, co jest już absolutnie bez żadnego sensu. W sumie w Twoim wątku jeszcze ewentualnie można się czegoś dowiedzieć, coś sobie przypomnieć...

ocenił(a) serial na 8
Mikasa08

Popieram. Jak widać poniżej, już zaczęły się dywagacje nad poprawnością odpowiedzi - oczywiście lepiej palnąć coś nie sprawdzając wcześniej tej informacji tylko żeby napisać, a potem wywołać tym lawinę komentarzy z bezsensownymi sporami typu "to było tak, a nie inaczej". Naprawdę zrobiło się tu aż tak jałowo, że bitwy aktorów czy sezonów są głównymi tematami?

ocenił(a) serial na 8
maciekk_m

głowę ;)
Jak nazywa się syn Dextera? (wiem, ze proste)

ocenił(a) serial na 9
amary

Harrison.

Od czyjego zabójstwa rozpoczął się pilotowy odcinek?

ocenił(a) serial na 9
maciekk_m

Od zabójstwa księdza (?) Oskara (?)

Ile lat ma Dexter w pilotażowym odniku?

ocenił(a) serial na 8
Heroes222

A nie od zabójstwa jakiegos pedofila?

ocenił(a) serial na 10
amary

Dexter zaczął się od zabójstwa człowieka z chóru który był pedofilem jak Amary powiedział/powiedziała ;) O ile się nie mylę Mike Donovan

ocenił(a) serial na 8
The Special One

Z tego co pamietam to zabił 3 chłopców

ocenił(a) serial na 10
amary

W książce faktycznie był to ksiadz (albo pastor - nie pamiętam), który zabił co najmniej siedmioro dzieci, ale wserialu był to właśnie dyrygent chóru i zabił czterech chłopców (tak mi podpowiada mo ja pamięć, ale mogę się mylić).

ocenił(a) serial na 9
Sylwiaczek666

Ile lat w 2006 miał Dexter?

ocenił(a) serial na 10
Sylwiaczek666

Nie mylisz się ;) to był pastor pedofil , który potem zabił dzieci . Tej rozmowy bym nie zapomniał ;) ' Nigdy , przenigdy nie zrobiłbym tego dzieciom
- dlaczego ?
- bo mam swój kodeks
W tych seriach teraz już nie ma takich genialnych smaczków , no ale serial i tak jest najlepszy ;)