Witam co myślicie o zapowiedzi odcinka Issack przystępuje do ataku kim był ten gość , który zginął dla Issaca? Mam nadzieję, że przy jego zemście zginie ktoś z ważniejszych postaci najlepiej Quinn. Baptiste i Masuke lubie zwłaszcza tego drugiego.
Następny odc zapowiada się nieźle i ciekawe co z tą blondyną, żałuję też że Dexter spalił trofea.
Nie wiem czy oglądałeś dokładnie dextera ale po twoim poście nie jestem tego taki pewien ale mniejsza z tym
1-Osobą która popełniła samobójstwo i to nie dla Issaca tylko dla rodziny był Alex i był barmanem w barze gdzie "mieszka" nasz Issac.
2-wątpię by zginą ktoś z policji ale jeśli już to najpewniej będzie to Batista bo dalej węszy w sprawie zabójstwa Maika Andersona więc jeśłi ktos zginie to napewno on.
3-Issac VS Dexter myślę że ten odcinek będzie jednym z najlepszych odcinków tego sezonu.
Musiał je spalić. Sądzę, że w jego głowie formułuje się plan za planem na wypadek słabości Deb i jej ewentualnej decyzji by "poświęcić" siebie (współudział), ale zdjąć Dexa z ulicy by przestał zabijać. To jest sprzeczne ze wszystkim, w co Debra wierzyła przez całe swoje życie (chociaż Dex ostro nad nią pracuje, nie powiem). Także moim zdaniem to jest oznaka inteligencji Dextera.
Ten gość, który się zastrzelił był "nikim" - Isaack nawet go nie znał, gdy postanowił wydać go policji Miami, by ta przestała ich nękać nalotami (pytał zarządcę klubu czy to "jeden z naszych" - AKA ściągnięty z ich kraju, bardziej podatny na wpływ tego środowiska, etc.). Atak Isaacka będzie bardzo ciekawy - w ostatnich ujęciach zapowiedzi widać go siedzącego w domu Dextera z rozłożonymi nożami i innymi narzędziami na ziemi (chyba sprzęt samego Dextera). Przez tą zapowiedź będzie mi się ten tydzień dłużył, że hej :))
Ja coś przeczuwam, że ta blondyna jest seryjnym mordercą jak Dex - być może nigdy nie przestała zabijać. Zobaczymy, na razie zbyt mało jej było, by móc coś więcej powiedzieć. W tym odcinku jednak - przy wszystkich napięciach w życiu Dextera - jawiła się (z perspektywy Dexa) jako świeży powiew wolności i braku skrępowania (gdy opowiadała o uczuciu "w drodze" z tamtym mordercą i tym co czuła do niego - i za czym tęskni).
Osobiście natomiast czekam na zamieszanie spowodowane śmiercią Louisa (kto go znajdzie, czy Deb będzie winić o to Dexa, etc.) oraz LaGuerta i jej wkład w ten sezon. Zobaczymy. Na chwilę obecną sezon jest bardzo dobry.
Tutaj sa az 3 promo kolejnego odcinka:
http://www.sho.com/sho/dexter/video/season/7
zapowiedź kolejnego odcinka świetna. LaGuerta łączy fakty, dojdzie do konfrontacji Dex-Isaac. Będzie ciekawie. Jak do tej pory 7 sezon jest bardzo dobry. Serial podnosi się z kolan po dwóch słabszych sezonach
sorki, ze źle się wyrazilem wtedy co do smierci tego goscia. Widzialem te zwiastuny i wyglada na to , ze hannah zabila ta kobiete. Dexter i jego rozmowa z Isacckiem też super. Ten sezon ,moze byc najlepszy ze wszystkich.
Jak dla mnie źle się to zapowiada, totalnie opanowany koleś, który przewodzi mafii i ma wszystko zaplanowane 5 kroków wcześniej nagle zamienia się w psychola (tak mi to wygląda w zapowiedzi) co totalnie spłyca fabułę. Nie pierwszy raz robią coś takiego. Obym się mylił.
ale wymyslacie, issac zabil niewinne osoby czyli luisa i tego co go wrobili co mu kazali napisac list.
Dexter go po prostu zabije i tyle.