Dexter

2006 - 2013
8,2 207 tys. ocen
8,2 10 1 207235
7,2 21 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

doradzcie

ocenił(a) serial na 6

nie oglądałam żadnego odcinka,zastanawiam sie czy "brać" się za niego..opis jest nie za fajny,może inaczej opis jest malo interesujący..napiszcie O CZYM jest ten serial Waszymi słowami dzięki

ocenił(a) serial na 8
szpileczka1

Oglądnij pierwsze 2-3 odcinki.
Serial jest o seryjnym zabójcy, nie da się go opisać w paru zdaniach, ponieważ jest to specyficzny morderca.
W końcu pracuje na policji, nie chce tu jakoś zaspamować. Bierz się za ten serial. Na siłę :D

ocenił(a) serial na 6
goreckiM

hihiihih no zachęciłes:)biore sie:) dzieki

ocenił(a) serial na 8
szpileczka1

ja obejrzałem 6 sezonów w jakieś 2 tygodnie :D
A cały 6 sezon tj 12 odcinków w jeden dzień

użytkownik usunięty
szpileczka1

O pracowniku laboratorium, który jest mordercą. Nie ma sensu pisać więcej, serial po prostu warty zobaczenia.

ocenił(a) serial na 10
szpileczka1

najlepszy serial jaki oglądałem, jak byłem taki jak Ty, nie lubiałem serialów, zawsze moi znajomi czy nawet rodzice jakieś seriale oglądali i miałem złe zdanie o nich gdy zobaczyłem Dextera..
Przygotuj się na ściąganie odcinków i oglądanie po 3-4 dniami..

ocenił(a) serial na 10
szpileczka1

Nie zraź się. Pierwszy sezon jak się ogląda to jest coś zupełnie innego, nowego. Trochę ja i znajomi go przemęczyliśmy. Potem bywało świetnie. 4 sezon w dwa dni obejrzałem. Teraz na bieżąco co tydzień w poniedziałek rano o 6 pobudka i zasysam Dexia ;)

ocenił(a) serial na 9
99four

na bieżąco ? no to chyba nie zasysałeś nic w poniedziałki przez ładnych pare miesiecy biorac pod uwage ze była przerwa, co to tez za komentarz nie zraź sie przemeczylismy 1 sezon moze zapropopnuj w takim razie szpileczce rozpoczecie ogladania od sezonu 2 i opisz jak ze znajomymi ogladales sezon 3 bo jestem bardzo ciekawy

ocenił(a) serial na 6
thunderman77

przyznam że już kolejna osoba twierdzi że serial genialny ale trzeba przemęczyc pierwszy sezon.....hmmm może faktycznie zacznę od drugiego sezonu:)

ocenił(a) serial na 10
szpileczka1

1 sezon to esencja tego serialu. Jak dla mnie najlepszy sezon... zaraz później 2 sezon i nagle BUM! 3 sezon totalna klapa. Sam to oceń!

ocenił(a) serial na 9
szpileczka1

Bez obejrzenia 1 sezonu nie będziesz rozumieć fabuły drugiego. Choć pierwsze 4-5 odcinków 1 sezonu rzeczywiście są średnie i mogą trochę zniechęcić do serialu.

szpileczka1

To taki punisher, tyle że wersji serial killer, a nie soldier.

ocenił(a) serial na 10
szpileczka1

bierz się za niego,najlepszy serial jaki widziałem.Kurcze chciałbym być na twoim miejscu i przeżywać go jeszcze raz

ocenił(a) serial na 10
szpileczka1

nie wolno zrażać sie 1 i 2 odcinkiem. bo ja też miałem ochotę porzucić, nie mogłem wciągnąć się w klimat. teraz Dexter to jest pozycja obowiązkowa ... trudno uwierzyć, że ktoś to jest na filmwebie, czy w ogóle ma internet nie wie o czym jest Dexter, kim jest Dexter i szuka opinii.

ocenił(a) serial na 6
wdsieniemiesci

to po co odpisujesz?

wdsieniemiesci

Przecież Filmweb jest po to, żeby poczytać o filmach i wymieniać się opiniami na ich temat. Gdzie internauci mają zasięgać opinii na temat filmów, jak nie tu?
Zapewne "wdsieniemiesci" nigdy niczego nie szukał w sieci,a każdy nakręcony serial ogląda od dechy do dechy :-)
BTW jeszcze nie oglądałem serialu, którego wszystkie odcinki byłyby na równym poziomie. Dextera proponuję zacząć od początku.

ocenił(a) serial na 9
adr107

Co to za doradzanie...zacznij ogladac od 2 sezonu? ludzie kochani, to tak jakby film zaczac ogladac od połowy. no az ciezko mi wytlumaczyc.

ocenił(a) serial na 10
adr107

ojtam ojtam nie zrozumieliście moich intencji :) . chwała, że ktoś szuka i dopytuje. ja tylko wyraziłem zdziwienie, że ktoś nawet szczątkowo nie zna fabuły Dextera, jednak serial odbija się szerokim echem w różnych mediach. gazety branżowe, portale tematyczne, a nawet "świat seriali " : ) ... o rankingach oglądalności i popularności nie wspominając. ja Dextera odkryłem kupiwszy FILM, był tam jakiś ranking. opinii prawie zawsze nie czytam, bo ile ludzi tyle opinii. tak jak z biurami podróży na forach internetowych.
"dobry" przykład tutaj. " zacznij oglądać od 2 sezonu " - no na Boga. mamy sezon 7 i są odniesienia do początków. jak można się połapać o co chodzi w fabule gdy mowa o Rzeźniku z zatoki, śmierci Doaksa ... ? dlatego nie bacząc na opinie zasiada się ogląda i ma się swój własny pogląd.

adr107

Jednym zdaniem - Dextera powinna oglądnąć i to jak trzeba od początku :-)