w poczatkowych odcinkach Dexter zabil jakas babke ktora wiezila kubanczykow, ale w samochodzie bylo dziecko ktore widzialo calo zajscie i mam pytanie bo sie pogubilem:
czy to dziecko widzialo dextera ale z wdziecznosci sklamalo czy nie wie jak wyglada czlowiek ktory go uratowal
Nie wiadomo, jednak policyjnemu rysownikowi opisał Dextera jako Jezusa. (na końcu odcinka była ta scena) ;)
wiem , to byla scena jeszcze na wysypisku, debra troche zakpila z tego , a dziecko zabral ktos z rodziny
bo widzialem jak dexter wpakowal sie do tego bagaznika i teoretycznie dziecko powinno go widziec
Możliwe, że dziecko było tak przerażone i wyobraziło sobie swojego ''wybawce'' jako Jezusa
albo wiedziało jakie podbudki ma dexter i wiedziało że on nie skrzywdzi niewinnego więc wcisnął portret jezusa
małe ,niewinne dziecko czasem może być mądrzejsze od kilku dorosych ludzi aczkolwiek twoja wersja jest całkiem realna
a ja mam pytanie jeszcze jedno: kto grał tego dzieciaka który wyszedł z paki za zabójstwo , on kupywał nóż na targu i chciał zabić kumpla
Wiem o którego dzieciaka chodzi, ale nie mam pojęcia kto go grał, możesz poszukać w aktorach ale dłuuuugo Ci to zajmie.