PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203847
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

kubanskie dziecko

ocenił(a) serial na 10

w poczatkowych odcinkach Dexter zabil jakas babke ktora wiezila kubanczykow, ale w samochodzie bylo dziecko ktore widzialo calo zajscie i mam pytanie bo sie pogubilem:

czy to dziecko widzialo dextera ale z wdziecznosci sklamalo czy nie wie jak wyglada czlowiek ktory go uratowal

ocenił(a) serial na 9
dawid10809

Nie wiadomo, jednak policyjnemu rysownikowi opisał Dextera jako Jezusa. (na końcu odcinka była ta scena) ;)

ocenił(a) serial na 10
lau15

wiem , to byla scena jeszcze na wysypisku, debra troche zakpila z tego , a dziecko zabral ktos z rodziny

ocenił(a) serial na 10
lau15

bo widzialem jak dexter wpakowal sie do tego bagaznika i teoretycznie dziecko powinno go widziec

ocenił(a) serial na 8
dawid10809

Możliwe, że dziecko było tak przerażone i wyobraziło sobie swojego ''wybawce'' jako Jezusa

ocenił(a) serial na 10
amary

albo wiedziało jakie podbudki ma dexter i wiedziało że on nie skrzywdzi niewinnego więc wcisnął portret jezusa

ocenił(a) serial na 8
dawid10809

Jednak pozostaje przy mojej wersji, w końcu to tylko mało, niewinne dziecko..

ocenił(a) serial na 10
amary

małe ,niewinne dziecko czasem może być mądrzejsze od kilku dorosych ludzi aczkolwiek twoja wersja jest całkiem realna

ocenił(a) serial na 8
dawid10809

Z tym się zgadzam, ale ono było wystraszone i mogło widzieć ''co innego''

ocenił(a) serial na 10
amary

a ja mam pytanie jeszcze jedno: kto grał tego dzieciaka który wyszedł z paki za zabójstwo , on kupywał nóż na targu i chciał zabić kumpla

ocenił(a) serial na 8
dawid10809

Wiem o którego dzieciaka chodzi, ale nie mam pojęcia kto go grał, możesz poszukać w aktorach ale dłuuuugo Ci to zajmie.

ocenił(a) serial na 10
dawid10809

Wydaje mi się że zdecydowanie to pierwsze.

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

dobra jakos to rozgryze bo mam zakwasy mozgu

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

its not funny