PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203847
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

witam.
Nigdy nie oglądałem tego serialu ( jedynie 5-6 minut pierwszego odcinka). Nie przepadam za bezsensowną przemocą, torturami, psychopatami itp. Serial ma jednak kilka sezonów co może znaczyć że jest dobry. Warto go obejrzeć? Pytanie zadaję w zasadzie w ciemno, jedynie po przeczytaniu krótkiego opisu. Czy główna postać da się lubić itp.

ocenił(a) serial na 5
tatayo

Powiem tak: zazdroszczę Ci. Pierwszy raz jest najlepszy :). Ja mam za sobą co najmniej trzy... Wbrew pozorom ten serial aż tak bardzo nie ocieka przemocą, zaś głównego bohatera nie sposób nie kochać. Warto obejrzeć - na pewno dwa pierwsze sezony, potem przetrwać trzeci i skończyć z ostatnim odcinkiem czwartego.

ocenił(a) serial na 9
Dziubla

Zgadzam się w 100%. Dwa pierwsze sezony masakrują, potem jest już tylko ok, bez szału....
- aczkolwiek ostatnie kilka sekund ostatniego odcina 6stego sezonu każe czekać niecierpliwie na nowy... ;)

ocenił(a) serial na 10
tatayo

ja Dexterowi współczułem po tym co zrobił w finale 1 sezonu, pierwsze 2 sezony zdecydowanie warto później tylko dla fanów

ocenił(a) serial na 6
tatayo

ja właśnie oglądam pierwszy sezon i serial średni (może odcinki za długie?) ,spodziewałem się czegoś lepszego ,ale obejrze cały sezon aby się dowiedzieć kto zabijał x)

ocenił(a) serial na 7
tatayo

ja wlasnie przed chwila skonczylem pierwszy sezon i jest meeega!!! pierwsze kilka odcinkow troche sie dluzylo, bylo nudnawo i tez mialem wrazenie ze jest zbyt duzo krwi na sile, jednak szybko sie rozkreca :) postac, pomimo faktu, ze jest seryjnym zabojca, da sie lubic, ma swoje zasady i stara sie swoje mordercze instynkty obrocic na dobre... jednoczesnie stara sie przezyc w swiecie ktorego nie rozumie i do ktorego nie nalezy... super serial, po pierwszych odcinkach krew i cala reszta staje sie przykrywka dla glebszych rzeczy i przemyslen, szczerze polecam ;)