PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203847
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

.........oceniając obiektywnie, żenujące, tandetne, nienaturalne, mijające się realizmem, z sezonu na sezon coraz bardziej obnażające niedoskonałości ludzkiej psychiki, jest to że tak długo musimy czekać na kolejny sezon! Nie wiem skąd u was ten zapał i cierpliwość, ja się już doczekać nie mogę! :((((

ocenił(a) serial na 10
nillvo

jeszcze chyba ,,tylko,, 4 miechy.ja też już sie za ch*** nie moge doczekać!!!

linkin14

a ja się w sumie jakoś specjalnie nie palę, jak skończył się poprzedni sezon, to myślałam, że będzie ciężko wytrwać prawie rok,ale w sumie szybciutko o tym zapomniałam i jest mi już wszystko jedno, co się wydarzy

ocenił(a) serial na 8
nillvo

Kiedy ten serial jeszcze trzymał dobry poziom to nie moglem sie doczekac kolejnych sezonow / odcinkow. Teraz ogladam z sentymentu do starych serii / przyzwyczajenia. Sezon 6 byl tak tandetny, ze to nie byl ten sam serial. Tak czy siak bede ogladal go do konca.

dawid1420

Tak, teraz to już nie to samo co kiedyś, niestety.

nillvo

Dajcie spokój... 13 odcinków co 10 miesięcy...Moniia masz racje, to już nie to samo co kiedyś. Do 4 sezonu było tak jak powinno. Piąty to porazka, szósty nawet trzymał klimat, ale z kolei Dex nie zabijał w każdym odcinku, co odebrało mu urok.