PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203836
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

najsłabszym punktem tego sezonu jest fakt że aż trzy postacie wiedzą o Dexterze, że jest seryjnym
zabójcą tzn Debra, blondi-kwiaciarka i punisher , wszystkim trzem osobom potwierdził tę informację w
rozmowie, więc ja się pytam co z kodeksem, co z wewnętrznym głosem (Harry'ego) który ostrzega
przed takimi sytuacjami.

ocenił(a) serial na 7
thomass48

Za dużo zmiennych, żeby jego drugie ja wszystko ogarnęło. Ogólnie czego się spodziewałeś po ostatnim sezonie? Wszystko będzie supcio i w ostatnim odcinku "Suprise Mot****ucker"?
Upadek bohatera musi chwilę potrwać..

ocenił(a) serial na 9
serious667

Wielu osobom na tym forum wydaje się że w ostatnim odcinku ostatniego sezonu Dexter dostanie czapę od systemu, a tak wcale nie musi być, równie dodrze może nie wytrzymać i sam strzelić sobie w łeb albo poślizgnie się na skórce od banana i wpadnie pod auto. Po scenarzystach którzy tak pierdzielą ten sezon ciężko spodziewać się czegoś sensownego. Dobrym zakończeniem byłoby napotkanie przez Dexa godnego przeciwnika.

ocenił(a) serial na 7
thomass48

Czyli jego samego. Dexter chciał godzić dwie rzeczy. Swoją "przyjemność" i normalne życie. Do tej pory mu się udwało przez dystans, który miał do świata i maskę, którą nosił. Za każdym razem, gdy się "odsłaniał" cierpiał albo on, albo ktoś w jego otoczeniu. Teraz po prostu zbyt wiele się dzieje, by był on w stanie kontrolować sytuację. W poprzednich sezonach nie było jeszcze sytuacji, by jego prawdziwą tożsamość znało więcej niż jedna osoba. Teraz są już trzy (nie licząc właściciela klubu i łysego "hitmana" ;)), a niedługo będą 4 osoby (La Guerta). Mam taką samą nadzieję, jak ty, że tym razem Dexter "poleci" i to najlepiej w każdy możliwy sposób. Inaczej widzę go jako nowego członka Avengersów ;P.

ocenił(a) serial na 9
serious667

Poleci, ale nie w tym sezonie. ;p Tutaj pewnie wyeliminuje wszystkich.

ocenił(a) serial na 7
Czarles_30

Zaraz, to ma być kolejny sezon? :O

ocenił(a) serial na 9
serious667

Przecież to było wiadome już wcześniej. Zamówili ostatnie dwa sezony siódmy i ósmy, chyba, że coś zmienili.

ocenił(a) serial na 7
Czarles_30

Nie wiem, nie interesuję się tematem. Wydawało mi się, że była mowa, że to ostatni sezon.

ocenił(a) serial na 9
thomass48

A bo to Lumen o nim nie wie?

ocenił(a) serial na 9
nikike

wie, brała tym udział, nawet kogoś nożem przebiła

ocenił(a) serial na 9
thomass48

No właśnie...