PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203836
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

reka w 6 sezonie 

ocenił(a) serial na 9

czy ktos moze wytlumaczyc mi kwestie reki z pomalowanymi paznokciami. (6 sezon) Dlaczego ten
asystent ja pomalowal, a potem nagle Travis przyniosl ja do mieszkania Dextera?

ocenił(a) serial na 8
annap601

SPOILERY

Ta ladna asystentka Masuki sprzedala to na aukcji Louisowi[albo komus, a ten ktos Louisowi...]. Dexter powiedzial, ze gra komputerowa Louisa jest kpina, bo kto chcialby byc np. Rzeznikiem z Zatoki. Louis sie wkurzyl i podeslal to Dexterowi pod mieszkanie, ale Dex akurat wtedy 'plywal' po morzu/oceanie i czekal na ratunek, w tym czasie Travis wszedl do mieszkania Dexa i wzial ze soba paczke z reka. Co do pomalowanych linii, Louis stwierdzil, ze mial to byc glupi zart - "krotkie linie, krotkie zycie".

ocenił(a) serial na 9
Snazol

yyyy? bez sensu byl ten watek w serialu..

ocenił(a) serial na 8
annap601

Nie do konca. Jezeli nie bedziesz patrzec na to, ze to Travis przyniosl do mieszkania ta reke, bo szczerze mowiac, nie ma to zadnego znaczenia, to wszystko sie wyjasni w 7 sezonie.

annap601

hmm... A nie widzisz nawiązania do 1 sezonu ?

annap601

Ta ręka to proteza jednej z ofiar-prostytutek Ice truck Killera z 1 sezonu. który jak wiadomo był bratem Dextera. Ten wątek twórcy kompletnie spierdzielili bo jasno dawali do zrozumienia że Louis coś wie na temat Bryana i Dextera - tyle że teraz Louis dostał kulkę od Issaka i wątek zamknięto zupełnie niespodziewanie.

ocenił(a) serial na 9
Izabelka_filmweb

yhm dzieki za info... ze on zginie, ja jeszcze nie ogladalam 7 sezonu..