czy ktos moze wytlumaczyc mi kwestie reki z pomalowanymi paznokciami. (6 sezon) Dlaczego ten
asystent ja pomalowal, a potem nagle Travis przyniosl ja do mieszkania Dextera?
SPOILERY
Ta ladna asystentka Masuki sprzedala to na aukcji Louisowi[albo komus, a ten ktos Louisowi...]. Dexter powiedzial, ze gra komputerowa Louisa jest kpina, bo kto chcialby byc np. Rzeznikiem z Zatoki. Louis sie wkurzyl i podeslal to Dexterowi pod mieszkanie, ale Dex akurat wtedy 'plywal' po morzu/oceanie i czekal na ratunek, w tym czasie Travis wszedl do mieszkania Dexa i wzial ze soba paczke z reka. Co do pomalowanych linii, Louis stwierdzil, ze mial to byc glupi zart - "krotkie linie, krotkie zycie".
Nie do konca. Jezeli nie bedziesz patrzec na to, ze to Travis przyniosl do mieszkania ta reke, bo szczerze mowiac, nie ma to zadnego znaczenia, to wszystko sie wyjasni w 7 sezonie.
Ta ręka to proteza jednej z ofiar-prostytutek Ice truck Killera z 1 sezonu. który jak wiadomo był bratem Dextera. Ten wątek twórcy kompletnie spierdzielili bo jasno dawali do zrozumienia że Louis coś wie na temat Bryana i Dextera - tyle że teraz Louis dostał kulkę od Issaka i wątek zamknięto zupełnie niespodziewanie.