PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

czy wy tez mieliscie wrazenie, ze ostatnia scena gdy "uczennica"/kochanka dextera sie z
nim zegna i mowi ze odchodzi to dokretka. cala scena nie pasuje do, moim zdaniem,
glownego motywu 5 sezonu.

użytkownik usunięty
emu_

Mnie się wydaję, że pasuję. Dexter sam w początkowych odcinkach sezonu namawiał ją, aby wróciła do swoich bliskich i wydaję mi się, że nic już ją w Miami nie trzymało, zrobiła co miała zrobić i pożegnała się :)

ocenił(a) serial na 10

ja sie zawiodlem. pasowalo by to do profilu seryjnego mordercy. przewaznie maja oni nasladowcow i uczniow. jak dla mnie zakonczenie jest slabe. pozatym chcial zeby odeszla, zanim stala sie jego uczennica!

ocenił(a) serial na 9
emu_

Ta perfidna kobieta wykorzystała romantycznego Dexterka! ;o)

ocenił(a) serial na 10
Puszek Fatalista

Ale on był b i e d n y! Nie mogę być pewna czy ty tam na górze, PuszkuFatalisto, używaż ironi czy też nie ale ja tak autentycznie mu współczułam, że nie mogę. Ona złamała mu serce! A był taki pełen nadziei, jak Lumen mogła, serio. A już myślałam że zrobiłam sie cyniczna i nieczuła. Ale ten biedny, biedny zakochany Dexterek!

ocenił(a) serial na 10
bubble_factory

ale zauwazylas, ze on jest seryjnym mordercom?

ocenił(a) serial na 10
emu_

czy to miało być złośliwe?

ocenił(a) serial na 10
emu_

Ona wcale nie jest lepsza :) Stupid fuc.king name aka Lumen wykorzystała Dextera :(

ocenił(a) serial na 9
bubble_factory

Sam nie wiem... ironia albo cynizm wynikający z wieku. Choć jako człek zepsuty i niezbyt skłonny do dostrzegania włąsnych wad, wolałbym to pierwsze. ;o)