PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203847
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

straszna kiszka

użytkownik usunięty

fabula dosyc dziwna niby cos nowego ale jak spojrzy sie na to jak dorosly czlwoiek a nie 15 latek
jarajacy sie sieka zza ocenau wychodzi troche smiesznie.oprocz gl bohatera cala obsada jest
denerwujaca,poczawszy od siostry dextera ktora wyglada jak hermafrodyta konczywszy na jego
przelozonej..moze jeszcze angel ujdzie ale reszta kiepska.
jestem na w polowie 5 odc i juz wymiekam jakos nie trafia do mnie,mam nadzieje ze breaking
bad jest na wyzszym poziome zarowno aktorskim jak i fabularnym.

ocenił(a) serial na 10

cóż, gusta i guściki. Dla mnie Breaking jest dobre, ale nie trafia w me gusta tak jak Dex. Jak się nie podoba to się nie męcz i nie oglądaj, szkoda marnować czasu

ocenił(a) serial na 8

Każdy serial/film ma swoich zwolenników i przeciwników, jeżeli chodzi o Dextera to mało widzę tu hejterów :)
Ja serial ten uwielbiam, ale nillvo ma racje jeżeli już po 5 odcinku serial cię nie 'wciągnął'' to nie ma sensu dalej tego oglądać :)

ocenił(a) serial na 9
amary

Mnie też na początku nie wciągnął bo początek pierwszego sezonu jest taki sobie. Zachwycać zacząłem się gdzieś w okolicach 9-10 odcinka a 2 i 4 sezon podobały mi się w całości. Tak więc wg. mnie nie należy sobie odpuszczać tak szybko.