kiedy przeczytałam opis serialu wróżyłam mu wielką porażkę. pierwszy raz tak bardzo się pomyliłam. polećcie podobne seriale, w podobnym temacie lub utrzymujące ten sam klimat.
1. Klan
2. Złotopolscy
3. Ojciec Mateusz
4. M jak Miłość
5. Na Wspólnej
6. Rodzinka.pl
7. Barwy szczęścia
8.W11 - Wydział śledczy
9. Detektywi
10. Sędzia Anna Maria Wesołowska
Moim skromnym zdaniem trudno wskazać podbny serial, tematycznie może coś by się znalazło ale jakościowo to ciężka sprawa..
Ja obejrzałem pod koniec ubieglego roku " Twin Peaks " i mimo upływu 23 lat od wyemitowania pierwszego odcinka zrobił na mnie ogromne wrażenie, ten nie powtarzalny, momentami psychodeliczny i dosc straszny klimat to jest to co tygryski lubią najbardziej mrrrr :D
TWIN PEAKS!!!!!!
Droga Tereferemisamfink nie poddawaj sie po obejrzeniu 1 odcinka, serial ma już swoje 23 lat i trzeba chwili żeby się przyzwyczaic do początku lat 90' :D bądź dzielna, 3mam za Ciebie kciuki :P
widzę, że moi znajomi bardzo wysoko oceniają ten serial, więc na pewno nie będę ferować wyroków po jednym odcinku
nie to, że syf po prostu nie jest dla każdego widza.. zależy kto co lubi.
Ogólnie jest bardzo ciężki i moim zdaniem w dużej mierze podchodzi pod filmy psychologiczne, ja moge cos takiego obejrzec raz na jakis czas w postaci pełnometrażowego filmu, ale tak co tydzień prać sobie beret tym klimatem i ekwilibrystycznymi morderstwami, ponurą atmosferą i w ogóleee to hmmm
Ja Drodzy filmwebowicze jestem na NIE!! :P
Jedyne co mi przychodzi do głowy to Breaking Bad: porządny obywatel za dnia, dealer nocą. Gorący klimat, cienka granica pomiędzy dobrem a złem, czarny humor, trzyma w napięciu. Polecam.