Bardzo bym chciał, aby Debra odkryła 13 płytę z Lumen....
Ta plyte o ile sie nie myle wykradl z biura Dexter... Podlozyl inna (czysta), porysowana plyte, ktorej sie nie dalo odtworzyc. Wydaje mi sie ze ta 13 plyte ma sama Lumen..
mnie brakuje samej Lumen.
Wyobrażacie to sobie jak się pojawia w najbardziej nieoczekiwanej sytuacji, ratuje życie Dexterowi i mówi "Suprajs madafaker" ?
ostatni odcinek 7 sezonu ma taką nazwe: suprise madafeker, wiec albo ma to jakis zwiazek albo po prostu la guerta wtedy dowie sie ze dexter jest zabójcą, w sumie pasuje
Została zmieniona, ale z "Lethal injection" na "Surprise.....". Już to tu drugi raz piszę na tym forum, ale niektórzy chyba nie czytają ze zrozumieniem i powielają te same plotki. Filmweb jest często opóźniony jesli chodzi o info o odcinkach. Źródło spoileru jest tu: www darklydexter com/dexter-season-7/dexter-season-7-episode-12-is-titled-surprise-motherf*cker/ [zamiast spacji wstawić kropki, a w moher.... - właściwą literę]
Dodam jeszcze, że SPOILER w 12 odcinku pojawi się Doakes. Czyli pewnie jakaś scena retrospekcji, albo wizja Dexa lub LaGuerty.
Lumen na swojej 13 płycie śpiewała o morderstwach Dextera więc Dex nie dopuścił do jej wydania.
hehe ale prosze bez trolowania, ogladalem wszystkie sezony i nie przypominam sobie nic takiego żeby lumen śpiewała i jeszcze platyne dostała, haha..
Człowieku, pisałem ci przecież, że na IMBD jest takie info. Tak trudno wyszukać obsadę 12 odcinka 7 sezonu albo zajrzeć w profil aktora grającego Doaksa? To zajmuje jakieś 5 sekund. Mam ci wszystko podawać na tacy?
delh jak nie umie znalesc to ma pecha z reszta to chyba smark jakis bo takie teksty sypie ze smiechu warte faktycznie jest taka informacja a ty Untitled G naucz sie korzystac z dobrodziejst google.