PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203836
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Bardzo bym chciał, aby Debra odkryła 13 płytę z Lumen....

ocenił(a) serial na 10
Luxman

Ta plyte o ile sie nie myle wykradl z biura Dexter... Podlozyl inna (czysta), porysowana plyte, ktorej sie nie dalo odtworzyc. Wydaje mi sie ze ta 13 plyte ma sama Lumen..

ocenił(a) serial na 10
Luxman

mnie brakuje samej Lumen.
Wyobrażacie to sobie jak się pojawia w najbardziej nieoczekiwanej sytuacji, ratuje życie Dexterowi i mówi "Suprajs madafaker" ?

ocenił(a) serial na 10
nillvo

ostatni odcinek 7 sezonu ma taką nazwe: suprise madafeker, wiec albo ma to jakis zwiazek albo po prostu la guerta wtedy dowie sie ze dexter jest zabójcą, w sumie pasuje

ocenił(a) serial na 10
forii

niestety nazwa została zmieniona

ocenił(a) serial na 8
nillvo

No to byłby fajny zwrot akcji :D

ocenił(a) serial na 10
twotowers

jak to zmieniona?
czemu

ocenił(a) serial na 10
forii

Została zmieniona, ale z "Lethal injection" na "Surprise.....". Już to tu drugi raz piszę na tym forum, ale niektórzy chyba nie czytają ze zrozumieniem i powielają te same plotki. Filmweb jest często opóźniony jesli chodzi o info o odcinkach. Źródło spoileru jest tu: www darklydexter com/dexter-season-7/dexter-season-7-episode-12-is-titled-surprise-motherf*cker/ [zamiast spacji wstawić kropki, a w moher.... - właściwą literę]

ocenił(a) serial na 10
susella

moher xD

ocenił(a) serial na 10
forii

o nie, co za lapsus ;)

ocenił(a) serial na 9
susella

Dodam jeszcze, że SPOILER w 12 odcinku pojawi się Doakes. Czyli pewnie jakaś scena retrospekcji, albo wizja Dexa lub LaGuerty.

delh

nie pojawi się nie kłam

ocenił(a) serial na 9
Untitled_Gangster_Reboot

Przecież jest w obsadzie 12 odcinka.

delh

gdzie?

ocenił(a) serial na 9
Untitled_Gangster_Reboot

Chociażby na IMBD.

I kto tu kłamie?

ocenił(a) serial na 10
delh

sorry że nie w temacie ale o co chodzi z 13 płytą Lumen?

ocenił(a) serial na 9
forii

Lumen na swojej 13 płycie śpiewała o morderstwach Dextera więc Dex nie dopuścił do jej wydania.

ocenił(a) serial na 9
delh

Ale w końcu się zgodził, przecież Lumen za tę płytę dostała platynę.

ocenił(a) serial na 10
delh

hehe ale prosze bez trolowania, ogladalem wszystkie sezony i nie przypominam sobie nic takiego żeby lumen śpiewała i jeszcze platyne dostała, haha..

forii

No dostała, poczwórną platynę i miała Bibera na featuringu

delh

ja nie kłamię ty kłamiesz

ocenił(a) serial na 9
Untitled_Gangster_Reboot

To podaj źródło przeczące mojemu. No ale wątpię, że takowe masz. ;)

delh

ty też nie podałeś swojego. daj jakiś link, bo inaczej uznam, że cały czas mnie okłamujesz

ocenił(a) serial na 9
Untitled_Gangster_Reboot

Człowieku, pisałem ci przecież, że na IMBD jest takie info. Tak trudno wyszukać obsadę 12 odcinka 7 sezonu albo zajrzeć w profil aktora grającego Doaksa? To zajmuje jakieś 5 sekund. Mam ci wszystko podawać na tacy?

ocenił(a) serial na 9
delh

*IMDB oczywiście, literówka

delh

nie podasz linka? czyli jednak kłamałes

ocenił(a) serial na 7
Untitled_Gangster_Reboot

delh jak nie umie znalesc to ma pecha z reszta to chyba smark jakis bo takie teksty sypie ze smiechu warte faktycznie jest taka informacja a ty Untitled G naucz sie korzystac z dobrodziejst google.

ocenił(a) serial na 10
nillvo

Fakt, świetny pomysł! :) Ale skąd, jak i gdzie? Lumen musiała by być samym Djinn'em aby tego dokonać.A raczej nie jest.