givesyouhell, ogladałem seriale jak Lost, Prison Break, Soprano... ale Dexter jest nawet lepszy ;D
Naprawde polecam
warto obejrzeć , ja zacząłem jakieś 2 tygodnie temu i skończyłem 3 sezon. póki co jest bardzo dobrze :D
Kolejne głupie pytanie, oglądnij jeden odcinek, nie zajmie Ci to tak dużo czasu, nie kieruj się opinią innych bo każdy ma inny gust / Gdzie słyszałaś te złe opinie?
Warto przez jakies 4 sezony, sa fantastyczne. 5 jest slaby a 6 to totalne gówno.
No ja akurat się nie zgadzam, uważam że wszystkie sezony są super, 6 był całkiem dobry, na pewno lepszy niż 3 :)
No raczej powinno ci być za dodawanie chamskich, obrażających innych komentarzy, i po co to? :)
Opowiem Ci pewną anegdotę, związaną z Twoimi uśmieszkami na końcu każdego zdania.
Idzie wycieczka szkolna, przez budowę. Pani zwraca się do dzieci:
-pamiętajcie dzieci, najważniejsze na budowie to nosić kask! Znałam kiedyś
pewnego chłopca który szedł przez budowę bez kasku, cegła spadła mu na głowę i chłopczyk zmarł.
Ale znałam też pewną dziewczynkę która szła przez budowę z kaskiem,
cegła spadła jej na głowę, dziewczynka uśmiechnęła się i poszła dalej...
Na to Jasiu się odzywa
-Proszę pani, proszę pani! Ja znam tą dziewczynkę, ona mieszka u mnie w bloku! Nadal nosi kask i się uśmiecha....
:)
Haha poprawiłeś mi humor, a ten uśmieszek ma podtrzymywać moje przyjazne intencje :)
Podbijam ;) Pierwsze 4 naprawdę zachwycają. 5 i 6 to już jakaś parodia niestety i magia Dextera znika przez natłok absurdów i brak klimatu. Gdybym to ode mnie zależało to lepiej gdyby w ogóle nie powstały, chociaż i tu zdania są podzielone, może Tobie się spodobają ;). Niemniej jeśli jeszcze żadnego nie oglądałeś to szczerzę zazdroszczę, odpalaj! ;)
nie dowie sie ten kto nie sprobuje, lepiej zalowac ze sie obejrzalo, niz sie zastanaiwac i zalowac ze sie tego nie zrobilo :)
najlepszy serial jaki ogladale.nie zgodze sie z opinia amary ze 6 sezon byl lepszy od 3 biorac pod uwage ze 3 ostanie odcinki 3 sezonu gdzie akcji bylo nie mniej jak w 4
Ja oglądałem 1.2.3 i 4 jakiś czas temu. Serial poprostu bił wszystkie inne na głowe ..Wróciłbyum teraz do oglądania kolejnych odcinków po przerwie... Wie ktoś może gdzie można znaleźć odcinki online?
hehe! mnie niemiłosiernie irytował pan prawnik; ileż razy miałam ochotę na to by mieć moc, przeniknąć wgłąb opwoieści i osobiście go poćwiartować; zapewne przez to mi sie ten sezon też najmniej podobał
PS: dowcip o o kasku mnie rozpieprzył ;)
Pewnie tak :)
PS: Kolega nillvo mógł by częściej żarciki pisać bo dobrze mu to wychodzi :)
jak dla mnie wszystkie sezony na wysokim poziomie. z niecierpliwością czekam na 7 :D:D
Wg. mnie do 3 sezonu serial jest nawet na poziomie. Potem to już są flaki z olejem ale oglądam z przyzwyczajenia i to mnie przeraża e_e