PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203836
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

zakończenie

ocenił(a) serial na 9

mimo niektórych naciąganych scen mam nadzieje, że koniec serialu bedzie w miare konkretny i sprawiedliwy. jak wyobrażacie sobie koniec? wszyscy sie dowiedzą i mu wybaczą? wszyscy sie dowiedzą i go zamkną? (swoja droga dobry tytul ostatniego odcinka - electric chair ;) ). nikt sie nie dowie?

plineq

Nikt się nie dowie a Dex będzie dalej robił swoje.

ocenił(a) serial na 9
grabano

hm to by bylo chyba najbardziej z dupy. stanęło by w miejscu

plineq

6 sezon się zaczyna i nic nie staje w miejscu to i Dex nas nie zawiedzie ;d

ocenił(a) serial na 10
plineq

Ja wręcz marzę o Deb, która dowiaduje się, że Dex to Rzeźnik z Zatoki...

Jestem zwolenniczką rozwiązania, w którym wszyscy dowiadują się wszystkiego.

plineq

Ja jestem ciekawa reakcji bohaterów na prawdę o Dexterze - zwłaszcza Debry, Quinna i Batisty. I wyobrażam sobie, że jeśli serial miałby się skończyć egzekucją,to wszyscy siedzą i patrzą przez szybę na Dextera, a wśród "publiczności" Dex zauważa także ojca (który ma zatroskaną minę) i ze swoim podstępnym uśmieszkiem mówi "sorry,dad" . I żeby to była ostatnia kwestia serialu :)

ocenił(a) serial na 10
Mikasa08

Dobre zakończenie by było, jednak pozostał by pewien niesmak - co oglądać dalej?!?! Dexter jest oryginalny, a mało jest takich seriali. Swoją drogą, "GRA O TRON" mnie ostatnio wciągnęła i miałbym się na co przerzucić :P

ocenił(a) serial na 6
plineq

Podejrzewam, że Dexter będzie chciał spełnić obietnicę złożoną przy automacie do kawy i na zakończenie, albo na stole Dexa znajdzie się Travis i zostanie mu wybaczone, albo stanie w obronie Braciszka Sama.

ocenił(a) serial na 9
plineq

A może Dexter przestanie zabijać...chociaż najbardziej bym wolala,żeby Debra sie prawdy dowiedziała.

ocenił(a) serial na 9
plineq

mi sie podobała sekwencja (nie wiem który to był sezon) jak Dex wyobrażał sobie kilka opcji, jak zareagowałaby Debra gdyby się dowiedziała że on także jest seryjnym zabójcą
-popłakałaby się
-kazała mu podnieść ręce do góry
- wpakowałaby mu kulkę w głowę:D

to ostatnie śmiesznie przedstawili zwłaszcza:D

ocenił(a) serial na 9
KWallander

Scena o ktorej piszesz jest z 11 odcinka drugiego sezonu. Ostatnio ogladalem pierwsze 4 sezony i az dziwne ze wczesniej jej nie zapamietałem.
http://www.youtube.com/watch?v=7X063gO7Tdg

plineq

Gdyby dowiedzieli się wszyscy, to byłby już koniec serialu, ale może zanim to nastąpi prawdę pozna Debra? Może zaakceptowałaby Dexa, tak jak to się właściwie już stało w końcówce piątego sezonu (dała uciec parze "mścicieli" bo uznała że "zabijanie złych ludzi nie jest złe")? To była by jakaś nowa perspektywa i można by na tym pociągnąć kolejny sezon, cały czas w napięciu: co postanowi Debra, czy wyda brata itd. - to by było nawet ciekawe.

W każdym razie muszę przyznać, że też czekam na moment kiedy wszyscy odkrywają prawdę - mam nadzieję, że w końcu to nastąpi, ale jeszcze nie w tym sezonie:)