PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563119}
2,5 17 tys. ocen
2,5 10 1 16918
2,2 4 krytyków
Dlaczego ja?
powrót do forum serialu Dlaczego ja?

Myślałem że telewizja nie puści nic gorszego niż "Malanowski i partnerzy" a jednak myliłem się. "Dlaczego Ja?", "Trudne Sprawy" i "Pamiętniki z Wakacji" to nie są złe seriale, są po prostu okropnie fatalne. Ja rozumiem że w demokracji telewizja ma za zadnie uszczęśliwiać motłoch i prostaków (których jest więcej od ludzi inteligentnych). Ale Polsat przekroczył wszelkie granice pokazując coś takiego. Jest to tak złe że powinno się zabronić tego pokazywać. Czy temu Narodowi można wcsnąć każde g...? :-( (nawet ekskrementem nie można nazwać tych "dzieł")

P.S. Na Niemieckim RTL zauważyłem coś podobnego ja "Familien in Brennpunkt". Czyli Niemcom też serwują taką "inteligentną rozrywkę" a my jeszcze to od nich wzieliśmy...

ocenił(a) serial na 1
Jack_Napier

Dlaczego nie ja? Czasami zastanawiam się dlaczego mój świat nie jest tak banalny jak w tymże przepięknym czasie antenowym.
Podobno ludzie, kolokwialnie mówiąc, głupi są statystycznie szczęśliwsi, słowo "podobno" w tym zdaniu traci jednak na wiarygodności widząc
jakże ogromne szczęście widzów tego czegoś, co zajmuje pewien czas antenowy, ogarnia w czasie emisji tejże "prawdy" (dla mnie niestety czegoś, co zajmuje TYLKO czas antenowy, prawdopodobnie nie dorosłem do oglądania tak wymownych dzieł).

Wielkie gratulacje dla Polaków. Toż to wspaniali ludzie, większe brawa jednak dla telewizji Polsat. Nie sztuką w tych czasach sztukę jest tworzyć, większą sztuką jest
sprzedawanie gówna w taki sposób, aby ludzie z radością je łykali.

Pozdrawiam wszystkich fanów serialu.

ocenił(a) serial na 1
Jack_Napier

A po to, żebyś się pytał.

ocenił(a) serial na 3
Jack_Napier

Bodajże takowe programy też są bardzo popularne w USA.
Ale Polsat to ostro po bandzie jeździ. Dlatego ten serial fajnie się ogląda. Jest on tak kretyńsko absurdalny, że aż śmieszny :P "Dariusz!!!", "Bezdomny na tapczanie" albo dzisiejszy odcinek "NAWIEDZONY DOM!!! ]:D

WELCOME TO THE JUNGLE XD

Krol_Sedesow

no cóż sądze, że ten serial powstał po to, aby elyta na forum mogła sie dowartosciować i pochylić na "biednym motłochem i prostactwem" lol

aniaopole7

oczywiście miało być "nad"

ocenił(a) serial na 3