Mam wrażenie, że fakt iż ten serial jest emitowany (a więc ma sporą oglądalność) świadczy o totalnie beznadziejnej egzystencji Polaków. Nie mają w życiu nic ciekawego do roboty więc marnują czas na oglądanie takich syfiastych programów. Pomyślałem, że to strasznie smutne. Ludziom brakuje najbardziej kreatywności, nie robią nic aby się rozwijać. Potem w wieku 50 lat mają poczucie zmarnowanego życia...
Panie, jeśli istniejesz, broń nas przed takim marazmem.
Ja to oglądam bo się lubię pośmiać . Jak się to ogląda po wypiciu 4 piw to się ciężko przestać śmiać
Bo ludzie to banda debili !!!
Emeryci nam to fundują bo lubią takie gówna oglądać !!!
I ludzie ze wsi (takiej prawdziwej gdzie psy dupami szczekają) bo w końcu widzą jakieś życie w takich serialach !!!
A tych buraków, mających ponad 20 lat i zachowujących się jak gimnazjaliści, myślących tylko o jednym, wysławiających się jak kretyni i biorących udział w Pamiętnikach z wakacji to też biorą ze wsi, czy z miasta? Ja jak, żyje na żadnej wsi takich buraków nie widziałem a w mieście widuje ich pod każdą dyskoteką i pod każdym blokiem, więc jak to jest?
Oj niestety prawda. Banda skretyniałych imbecylów. Serial powinien być ściągnięty z anteny, a reżyser, producent i twórca rozstrzelani!
Pewnie że wiara w mieście też jest poj.... jak wszędzie ale mi chodzi szczególnie o wiochy typu CZEKAJĄC NA SOBOTĘ
hm, polacy niczego nie potrafią sami wymyslić, tylko skupują wenezuelskie, hiszpańskie, niemieckie licencje jak dziady
Myślałem, że te seriale (ten i "Trudne sprawy") to prawda, ale coraz częściej myślę, że jednak nie... Gatunek jest tutaj wpisany Dokumentalizowany i jeszcze piszecie, że na licencji, więc to na pewno fikcja... A szkoda , bo lubię takie tajemnice, ale kiedy to nieprawda, to bez sensu oglądać. :/
hahaha ale dużo osób ogląda to i zaśmiewa się do łez . no! są i tacy co się rozczulają, wiadomo. takich to żal
Przeciętny polak po powrocie z pracy sięga od razu po pilot,a tak się składa że trudne sprawy emitowane są w godzinach popołudniowych,więc widz z braku laku po prostu ogląda to co leci,tak samo jest z innymi serialami,gdyby puszczano to np o 22 bądz wczesnie rano na pewno oglądalnosc była by dużo niższa.
*Facepalm*
http://www.youtube.com/watch?v=wjLgekyOZA0#t=0m56s
Po zobaczeniu avatara i ocenionych filmów
http://www.youtube.com/watch?v=BNsrK6P9QvI
Czy ktoś może mi podać pistolet ?
powiem tak ten forumowicz>>MALA_BETONIARKA<< miał najwyraźniej pranie mózgu,trepanacje czaszki i wycięty płat czołowy mózgu żeby zrobić kolejnego debila który jara się byle gównem,
Pozdrawiam.
a ja myślałem ze to serial komediowy :D widziałem raz i płakałem ze śmiechu, jedynie teściowa była oburzona moim zachowaniem i znieczulica na ludzkie nieszczęście hahaha
Kochani. Zacytuję bodajże pana Górskiego:
Nie jest wstydem taki program wyprodukowac.
WSTYDEM JEST GO OGLĄDAC!!
Pancefaust trudno się z tym co napisałeś nie zgodzić. To debilne jest, ale jak nie ma nic w TV Szajsie to się ogląda.
Debilne, tu się zgodzę . Ale czasem jak przełączę na ten serial, bo jak zwykle ciekawego nic nie ma telewizji , i zacznę słuchać ich debilnych tekstów i problemów to chcę mi się po prostu śmiać . I to chyba jedna, jedyna zaleta tego programu .
Takich bajek to dawno nie widziałam :D