PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563119}
2,5 17 tys. ocen
2,5 10 1 16908
2,2 4 krytyków
Dlaczego ja?
powrót do forum serialu Dlaczego ja?

Jak ta rzekomo nieślubna córka zmarłego faceta dostała w spadku 1/3 domu. Wprowadziła się do nich i robiła na złość jego żonie i córce. Najlepsze było jak wszystko dzieliła taśmą klejącą - nawet kibel i wannę :D

ocenił(a) serial na 7
Boy_From_Hell

Ale dzisiaj był odcinek 3 i nie jest o tym o czym piszesz. Odcinek 3 opowiadał o tym jak matka nie pozwalała spotykać się córce z jej biologicznym ojcem.

ocenił(a) serial na 5
looki14

Sprawdziłem i masz rację. Odcinek, o którym pisałem to odc 4.

ocenił(a) serial na 7
Boy_From_Hell

W takim razie odcinek 4 będzie jutro. Już nie mogę się doczekać, bo z opisu faktycznie wynika, że jest niezły :)

ocenił(a) serial na 4
Boy_From_Hell

to też jeden z moich ulubionych odcinków Dlaczego ja?

ocenił(a) serial na 2
Kasia8991

Pierwszy jaki oglądałam, a zarazem najśmieszniejszy! :D Najlepsze jest to [a może najgorsze?], że wtedy jeszcze nie wiedziałam co to jest za serial. Myslałam, że to jest cos w stylu 'sprawa dla reportera' czy coś, że ludzie opowiadają swoje autentyczne historie. Pamiętam jaka byłam zszokowana zachowanie tej 'córki'. Ale potem dotarło do mnie co to jest za serial i jaką kiche pokazują. Co nie znaczy, że odcinek stracil na 'śmieszności' ;D

Boy_From_Hell

Tego akurat nie widziałam (bo w sumie to tylko parę odcinków widziałam), ale mnie rozbroił odcinek o jakiejś takiej lekko patologicznej rodzinie, gdzie ojciec i dwóch synów nic nie robiło, tylko siedzieli z piwskiem przed telewizorem, a trzeci syn w tajemnicy skończył studia i czesał jakąś ciężką kasę. Najlepsza była końcowa reakcja ojca: "No już trudno, że ma tą maturę i studia, to nie koniec świata" :)