takiego gowna juz dawno nie widzialem... juz ten pierdziel Malanowski lepiej wypada. :D
przecież to jest kurwa hańba dla polskiego narodu. Ci aktorzy to jacyś idioci, a w jednym z odcinków do paska z tyłu było przyczepione to od mikrofonu. Było to wyraźnie widać taki czarny kwadracik. A serial to ogólnie gówno. Sędzia Anna Maria Wesołowska wypada już lepiej niż ten syf. Taki niby dokument, serial, a ogólnie gówno im wyszło. A ci aktorzy to istny dramat. Tragedia. Żenada. Ten dziadek Malanowski już lepszy.
serial jest niesamowicie... głupi. mało że jest gorszy od malanowskiego, on jest gorszy od klanu i plebanii...
Zgadzam się w 100% :D Malanowski w stosunku do TEGO serialu jest ARYCYDZIEŁEM! hahahaha :D
Mi sie najbardziej "podoba" to ze w tym serialu ludzie z róznych miast zawsze są w tym samym wiezieniu i gdzies w 3 czy 4 odcinkach był ten sam dom :D:D
Ja niewiem czy oni są tak głupi zeby myslec ze ludzie uwierzą ze to jest naprawde ;D
nie - po prostu nie maja kasy na bardziej 'urozmaicone' miejscowki :D (jaka ogladalnosc - takie fundusze).
a co do tworcy - Okil Khamidov macza w tym palce. troche sie dziwie, bo przy 'swiecie wg kiepskich' sprawdzal sie calkiem dobrze. :P
No okej maja male fundusze...Bywa i tak. Ale to znaczy, ze kiedy ci "aktorzy" mowia, to moze by sie nauczyli tekstu? Albo mam lepszy pomysl...Niech ktos napisze scenariusz do tego?
Bo slychac tam przecinki, nawiasy, zdania wtracone, i przenosnie.
A ja sie ciesze, że zaraz po malanowskim jest ten ''serial', bo wiem kiedy nie dochodzić do telewizora ;)