PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563119}
2,5 17 tys. ocen
2,5 10 1 16912
2,2 4 krytyków
Dlaczego ja?
powrót do forum serialu Dlaczego ja?

takiego gowna juz dawno nie widzialem... juz ten pierdziel Malanowski lepiej wypada. :D

ocenił(a) serial na 1

+1 :P

przecież to jest kurwa hańba dla polskiego narodu. Ci aktorzy to jacyś idioci, a w jednym z odcinków do paska z tyłu było przyczepione to od mikrofonu. Było to wyraźnie widać taki czarny kwadracik. A serial to ogólnie gówno. Sędzia Anna Maria Wesołowska wypada już lepiej niż ten syf. Taki niby dokument, serial, a ogólnie gówno im wyszło. A ci aktorzy to istny dramat. Tragedia. Żenada. Ten dziadek Malanowski już lepszy.

The_Shedow

To nie są aktorzy tylko amatorzy:P

serial jest niesamowicie... głupi. mało że jest gorszy od malanowskiego, on jest gorszy od klanu i plebanii...

ocenił(a) serial na 3

Ciekawi mnie, kto jest twórcą tego dzieła. Czyżby Uwe Boll?

ocenił(a) serial na 1

Zgadzam się w 100% :D Malanowski w stosunku do TEGO serialu jest ARYCYDZIEŁEM! hahahaha :D

Kamikadze32

Mi sie najbardziej "podoba" to ze w tym serialu ludzie z róznych miast zawsze są w tym samym wiezieniu i gdzies w 3 czy 4 odcinkach był ten sam dom :D:D
Ja niewiem czy oni są tak głupi zeby myslec ze ludzie uwierzą ze to jest naprawde ;D

użytkownik usunięty
Archy1393

nie - po prostu nie maja kasy na bardziej 'urozmaicone' miejscowki :D (jaka ogladalnosc - takie fundusze).
a co do tworcy - Okil Khamidov macza w tym palce. troche sie dziwie, bo przy 'swiecie wg kiepskich' sprawdzal sie calkiem dobrze. :P

No okej maja male fundusze...Bywa i tak. Ale to znaczy, ze kiedy ci "aktorzy" mowia, to moze by sie nauczyli tekstu? Albo mam lepszy pomysl...Niech ktos napisze scenariusz do tego?
Bo slychac tam przecinki, nawiasy, zdania wtracone, i przenosnie.

użytkownik usunięty
Angel_of_Music

true, true...

A ja sie ciesze, że zaraz po malanowskim jest ten ''serial', bo wiem kiedy nie dochodzić do telewizora ;)

ocenił(a) serial na 3
kn24

A zaraz po nim kolejna komedia - 1sza miłość i Wydarzenia z tą prezenterką co zawsze się myli ;>