Niestety to zależy od odcinków. Niektóre są świetne i klimatyczne, inne nieco nudne i mało wciągające. Z sezonu pierwszego polecam "Emily the Imaginary Friend / The Lost Girl", "The Haunting of Mansfield Mansion" i "Capitol Theatre Haunting". Momentami można naprawdę podskoczyć na fotelu ;-) Pozdrawiam!
Rzeczywiście seria jest strasznie nierówna. Fajne odcinki są przeplatane tragicznymi.
Oczywiście jak to w SYFY production nie ma co oczekiwać ambitniejszego aktorstwa czy porządnych efektów ale tragedii nie ma.
ja się boję patrzeć ;d, bo czasem nagle ryj pokazują okropny. Wczoraj np. widzieli ducha dziwczyny która w twarzy miała dziurę.... Ale ogolnie program dobry/ma klimat/przemyślany. Czasem są takie nagłe/straszne sceny, więc w sklai strachu 7/10. Ogolnie daje 9,5/10, bardzo lubię ten program.
duchh dziewczyny ktora w twarzy miala dziure- chodzi o tego ducha przy autostradzie? nie gorsze niz w niejednym horrorze :) a u mnie jesli chodzi o strasznosc to bym powiedziala ze raczej malo straszne. W 2 serii podobal mi sie odcinek o Dybbuk Box.