PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=665241}

Doświadczyć niezwykłego

Paranormal Witness
2011 - 2016
7,4 118  ocen
7,4 10 1 118
Doświadczyć niezwykłego
powrót do forum serialu Doświadczyć niezwykłego

W skali 1-10, jak bardzo mrożący krew w żyłach jest ten serial? ;>

użytkownik usunięty
bourgeoise

Niestety to zależy od odcinków. Niektóre są świetne i klimatyczne, inne nieco nudne i mało wciągające. Z sezonu pierwszego polecam "Emily the Imaginary Friend / The Lost Girl", "The Haunting of Mansfield Mansion" i "Capitol Theatre Haunting". Momentami można naprawdę podskoczyć na fotelu ;-) Pozdrawiam!

Bardzo dziękuję za odpowiedź :) pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 6

Rzeczywiście seria jest strasznie nierówna. Fajne odcinki są przeplatane tragicznymi.

Oczywiście jak to w SYFY production nie ma co oczekiwać ambitniejszego aktorstwa czy porządnych efektów ale tragedii nie ma.

ocenił(a) serial na 10
Dealric

ja się boję patrzeć ;d, bo czasem nagle ryj pokazują okropny. Wczoraj np. widzieli ducha dziwczyny która w twarzy miała dziurę.... Ale ogolnie program dobry/ma klimat/przemyślany. Czasem są takie nagłe/straszne sceny, więc w sklai strachu 7/10. Ogolnie daje 9,5/10, bardzo lubię ten program.

ocenił(a) serial na 5
sitrej

duchh dziewczyny ktora w twarzy miala dziure- chodzi o tego ducha przy autostradzie? nie gorsze niz w niejednym horrorze :) a u mnie jesli chodzi o strasznosc to bym powiedziala ze raczej malo straszne. W 2 serii podobal mi sie odcinek o Dybbuk Box.

ocenił(a) serial na 10
bourgeoise

To zalezy. Mnie bardzo wystraszył odcinek The Fireplace. Ogòlnie za pomysł serialu daje 10, za poziom strachu 9. Niektore odcinki troche przynudzają ale większość jest znakomita.