PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17090
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

Świetny serial.

ocenił(a) serial na 8

Zaznaczę na początku, że ogólnie jestem fanem dość mrocznych i ciężkich serialów typu
Breaking Bad, Dexter czy Luther. Od czasu do czasu jednak lubię obejrzeć dobry serial
obyczajowy (jak One Tree Hill czy the OC).. Uważam, że jest to dobre na odstresowanie,
odciążenie.. taka luźna odmiana od ciężkich dramatów czy kryminałów. Nie wymagam od
serialów obyczajowych jakiegoś fenomenu, bo wiem, że tutaj nie chodzi o jakieś mega
intrygujące historię czy napięcie. Hart of Dixie to lekki, bardzo przyjemny serial.. z czasem
przywiązujemy się do bohaterów i są oni naprawdę dobrze napisani. Serial jest pełen humoru i
zdecydowanie potrafi poprawić nastrój, wywołać uśmiech na buzi. Co jednak szczególnie cenię
w tym serialu ? To, że nie jest 'przerysowany' jak niektóre amerykańskie produkcję (np 90210),
nie ma tam żadnej przesady i nie każdy jest piękny i idealny.. co jest szczególnie widoczne
wśród innych seriali obyczajowych. Dodatkowo bardzo odpowiada mi klimat małego
miasteczka w Alabamie.
Polecam wszystkim.

ocenił(a) serial na 8
VictoR__

Zgadzam sie z Toba w 100% !! Moja serialowa filmografia jest podobna do Twojej. Po kilku cięższych uwielbiam klimat małego miasteczka i problemy zwykłych ludzi. Obecnie szukam czegos podobnego i zaczełam oglądać Men in Trees , zobaczymy ...

ocenił(a) serial na 7
VictoR__

Uwielbiam luthera i Breaking Bad, seriale typu one tree hill czy the O.C też choć to zupełnie inna bajka. Hart of dixie co prawda nie jest u mnie na równi z wymienionymi wcześniej serialami ale ma swój klimat i przyjemnie się ogląda.

VictoR__

co to jest the OC?

ocenił(a) serial na 7
beti

Życie na fali :)
http://www.filmweb.pl/serial/%C5%BBycie+na+fali-2003-112367

agacishop

tego nie widziałam
ze swej strony polecam: http://www.filmweb.pl/serial/Powr%C3%B3t+na+October+Road-2007-340045

ocenił(a) serial na 6
VictoR__

To, za co uwielbiam ten serial to klimat niczym z dawnych lat. Jest w nim też coś bajkowego. Skusiłam się na niego jednak po zobaczeniu "Życia na fali" i wspaniałej roli Bilson jako Summer. W tym serialu jednak jej postać nie jest już tak ciekawa, a cała fabuła jest nieco naiwna. Najbardziej irytuje mnie postać Lavona. Generalnie serial ok, taki lekki i przyjemny, ale postaciom brakuje zadziorności, pazura, charakteru, wyłączając Lemon. Gdyby nie ona, serial wiele by stracił.