PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17089
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

1x22

ocenił(a) serial na 8

Nie wiem jak wy, ale mnie George strasznie wkurzył. No normalnie miałam ochotę pod
koniec odcinka krzyczeć! Po za tym odcinek bardzo dobry i w końcu pokazali Wade'a bez
koszulki ^^
A co wy myślicie?

ginny352

mnie wkurzył na maxa!!! w końcu Zoe mogła być z Wadem!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję że w 2 sezonie George sie odczepi od Zoe a ona juz pozostanie z Wadem.

ocenił(a) serial na 9
merja

Najgorsze jest to, że osobą która będzie cierpieć jest pewnie Wade. Bo nie wierze w to oby po prostu odpuścili taki wątek Zoe+George. I Wade będzie zły i sobie odpuści.

ginny352

właśnie obejrzałam i jestem mega wkurzona. Wade znów zostanie na lodzie bo Zoe go wystawi dla Georga. A Wade bez koszuli + cały mokry = bosssko! warto było na to czekać :D

ocenił(a) serial na 7
ginny352

Hm.. Wade był już w jednym odcinku bez koszulki.
po za tym uważam, że Zoe i George pasują do siebie lepiej ; )
Tylko jestem ciekawa kogo wybierze Zoe ... : P

ocenił(a) serial na 10
ginny352

Wade bez koszulki był już wiele razy :)

ocenił(a) serial na 8
agusia777

Prawda, ale tutaj był w mokrej koszulce xD

użytkownik usunięty
ginny352

Właśnie obejrzałam. Już było tak pięknie: Zoe i Wade razem. Oby to własnie jego wybrała w drugim sezonie.!!!!

ocenił(a) serial na 7
ginny352

Co mi się podoba najbardziej w tym serialu, to to, że Zoe nie jest bohaterką do końca pozytywną i żadna z postaci nie jest albo zła, albo dobra. I Zoe popełnia głupie błędy, ale jest też osobą dobrą. Jak każdy z nich. I jestem w stanie ją zrozumieć. Nie jestem ani w team Wade, ani team George. George miesza, bo sam ma mętlik w głowie i nie można go obwiniać o zły moment, kiedy przyszedł no Zoe, no bo skąd ma wiedzieć? Ale bardzo żal mi Wade'a, bo wreszcie Zoe dała mu szansę (a sama pewnie chciała iść naprzód i zapomnieć o G.), a teraz nie będzie wiedziała, co zrobić. Kogokolwiek by nie wybrała, to Wade będzie cierpiał i tak, i tak, bo pewnym jest, że nawet jeśli ostatecznie wybierze go, to na pewno nie od razu.