Oczywiście,że warto:D
Proponuję obejrzeć 1 odcinek,jak ci się spoda,to super,możesz oglądać dalej,a jak ci się nie spodoba,to nie jest serial dla ciebie:)
Takie pytania są raczej bez sensu. Ludzie z reguły mają różne gusty, czasem mogą być podobne. Ja nie wiem jaki masz gust i Ci nie doradzę. Jeśli lubisz lekkie seriale to on może Ci się spodobać. Trzeba obejrzeć ze 2, 3 odcinki i dopiero wtedy można stwierdzić, czy brnąć w niego dalej, czy nie?
zgadzam się z macgaw1, jeden odcinek to za mało, mnie na początku nie porwało, później mnie wciągnęło. ale szczerze mówiąc.. jak się obejrzy parę odcinków jakiegoś serialu to chyba zawsze wciąga.. w mniejszym lub większym stopniu, ale wciąga i prędzej czy później sięga się po kolejne odcinki.
Dokładnie, mi akurat serial się spodobał jak i wielu innym, ale twojego gustu nie znamy, może się okazać że obejrzysz odcinek i stwierdzisz ze to kicha.
Polecam obejrzeć kilka odcinków i wtedy sama ocenisz czy warto :)
Może fabuła nie jest nie wiadomo jak wymyślna, jednak serial jest lekki i przyjemny a zarazem zabawny,. Nie ma wampirów, wilkołaków czarownic czy innych nadprzyrodzonych mocy, nie ma jakiś niewyjaśnionych tajemnic do rozwiązania, jest taki życiowy. Mnie osobiście się podoba.
tak, tak ;) właśnie skończyłam już 22 odcinek, nie wiem nawet co jest takiego w tym serialu po prostu chce sie oglądać