PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17090
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

Lemon&Wade

ocenił(a) serial na 9

Pomyślicie że zwariowałam, ale zastanawiałam się nad alternatywą dla Zoe/Wade. Jestem
oczywiście całym swoim jestestwem za ZADEM...ale gdyby nasi "mądrzy" scenarzyści
postanowili zrobić na złość wszystkim i spiknąć jednak Zoe z George'm ( błagam niech tego
nie robią, znów stracę dla niego sympatię) widziałabym Lemon jako partnerkę dla Wade'a.
Dlaczego ją? Oni mają ze sobą więcej wspólnego niż się może wydawać. Wychowali się w
Bluebell, nie są karierowiczami, lubią swoje małomiasteczkowe życie, oboje doświadczyli w
życiu "dramatów", oboje stracili matkę, mają podobne charaktery z pozoru są twardzi, bywają
kłótliwi ale pod tymi pozorami kryją się dobrzy ludzie, bardzo uczuciowi. Myślę że mogliby
stworzyć udany duet a ich temperamenty dawałyby niezłe przedstawienie. Co o tym sądzicie?

A na potwierdzenie mojej teorii, filmik ( ktoś myśli podobnie :) )

http://www.youtube.com/watch?v=mF2KvOXQo6w

Katerinaxoxo

może i się z Tobą zgodzę. Przypomina mi się odc. kiedy to Lemon pracowała w barze, ubrana w flanelową koszulę. Jednak nie sądzę żeby na dłuższą metę to zadziałało. oni mają jednak zupełnie odrębne spojrzenie na świat. ona perfekcyjna pani domu i on barman który żyje chwilą :P

ocenił(a) serial na 9
egoistka94

Aj nie godzę się z tym że Wade żyje chwilą. Z początku na takiego go kreowano, ale jemu naprawdę zależy na Zoe i z pewnością gdyby miał szansę to ustatkowałby się, poznaliśmy go już na tyle żeby odkryć jaki jest naprawdę. Myślę że on i Lemon spotykają się gdzię po środku. Ona stara się zerwać z wizerunkiem " kury domowej" a on z " barmanem lekkoduchem"

Katerinaxoxo

zobacz chociażby na jego mieszkanie... to wszystko określa nam bohatera jako człowieka który nie martwi się o jutro. Będzie dobrze - spoko, nie będzie - też spoko. Wieczny luzak. Fakt że Zoe sprawiła że zaczął się może trochę zastanawiać nad tym 'do czego to wszystko dąży' ale jeszcze znaczącej zmiany nie dokonał.
Znowu Lemon to kobieta zaradna, wręcz idealna na Pierwszą Dame w Bluebell. piję tu oczywiście do Lavona bo bardzo im kibicuję. No ale po prostu prędzej każdy przypasuje ją do burmistrza nic Wade'a.
aczkolwiek fakt że pomysł jest calkiem ciekawy bo np. dla mnie byłoby to kompletnym zaskoczeniem :D

Katerinaxoxo

LemonAde haha <3 faktycznie coś miedzy nimi niezwykłego by mogli stworzyć

ocenił(a) serial na 7
Katerinaxoxo

A mi się przypomina odcinek, w którym Lemon pomagała Wade'owi i Georgowi w przygotowywaniu jakiejś zemsty czy kawału (aaa już nie pamiętam o co tam chodziło dokładnie) i w pewnym momencie Wade wziął ją na ręce i obracał ;) Była to taka urocza scena, że sobie pomyślałam (ale tylko przez chwilę), że fajna byłaby z nich para.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lv367rEDFX1qalaono5_250.gif
Jednak kibicuję Zade i nie mam ochoty oglądać Wade'a z kimś innym ;) No chyba, że Wade chciał zrobić na złość Zoe i umawiałby się z Lemon.;]

pietrusia

A ja byłam prawie pewna, że połączą tych dwoje po odcinku, gdy Lemon zaczęła pracować w pubie, jakoś tak dobrze się z w Wade'm dogadywała i jakby coś iskrzyło między nimi... Oczywiście wolałabym Wade'a z Zoe, ale oni na pewno będą mieli jeszcze dużo wzlotów i upadków, więc może scenarzyści nam pokażą na chwile parę Lemon&Wade, czemu nie :)