...Zoe i Joel zerwą w 7 odcinku?
Widzę, że wielu fanów serialu ma, podobnie jak ja, mieszane uczucia względem nowego
faceta Dr Hart. No niby jest fajny, sympatyczny, zabawny i trochę zwariowany, no i niby nie ma
się do czego przyczepić, ale po prostu... NIE! Wszyscy wiedzą, że Wade i Zoe to endgame
serialu i wszyscy czekają na rozpad tego tymczasowego związku. Dlatego śledzę spoilery i
zauważyłam dwie rzeczy, dające nadzieję,że odcinek 7 da nam to na co czekamy. Po pierwsze,
w świeżo opublikowanym opisie odcinka 8 nie występuje imię Joel. Nie jest to jakiś wielki
dowód, bo stacja generalnie nie rozwinęła się za bardzo w tym opisie i brakuje w nim więcej
kluczowych postaci, no ale jednak... :) A poza tym opis odcinka 7 mówi o wspólnym szukaniu
mieszkania przez parę, co jak wiadomo może być sytuacją potencjalnie problematyczną. Jak
na moje oko, czeka nas powrót na właściwe tory. No bo chociaż nowojorski pisarz jest całkiem
bystry i czarujący, to jakoś nie będzie mi go brakować ;)
A ja go lubię. Chciałabym, żeby po rozstaniu z Zoe (co musi nastąpić) został w Blue Bell :-)
Pełna zgoda. Nie pasuje mi kompletnie jako chłopak Zoe, ale jego postać wnosi do serialu bardzo wiele. Przyznacie, ostatni odcinek to głównie Joel :)
Nie wiadomo, czy nasza radość nie jest przedwczesna. Może Zoe i Joel postanowią uwić gniazdko?? Oby nie, bo już nie moge się doczekać powrotu W&Z. Chemia aż kipiała z ekranu, a Zoe była zdecydowanie bardziej do strawienia, jako dziewczyna Kinselli.
zgadzam się, że "Zoe była zdecydowanie bardziej do strawienia, jako dziewczyna Kinselli."
to matkowanie nowemu chłopakowi nie wróży dobrze, to nie są dobre związki
No i ja się zupełnie zgadzam. Tzn trochę jednak nie rozumiem ogólnej nagonki na Dr Hart, w sensie, że nie chce wracać do Wade'a. Tzn my widzimy,że on ją kocha itd, ale pamiętajmy, że jednak ją zdradził i dziewczyna ma prawo się bać. Ale oczywiście, jak to już ktoś napisał "chemia kipi z ekranu" nawet kiedy rozmawiają, czy kiedy patrzą się w swoją stronę, więc nie mogę się doczekać kiedy oboje przejrzą na oczy ;)
Również o tym pisałam. Zdradził ja i dlatego musi jej udowodnić, ze kompletnie się zmienił.
Wszystko to jest bardzo oczywiste, co nie zmienia faktu, że brakuje mi tej pary :)
Mi się wydaje ,że zoe troche widzi jak jest naprawde, czyli że ona i joel nie powinni być razem i mają marne szanse, wiec zoe chce to ratować tym matkowaniem
co za nuda z Tym Joelem, masakra :/ chyba przestaje ogladac ten serial, bo i tak większość odcinka przysypiam..
Uwazam podobnie. I najgorsze jest to, ze nawet nie zanosi się obecnie na zerwanie Zoe i Joela.
ja przestałam oglądać XD weszłam tutaj bo liczyłam, że zerwali i że mogę obejrzeć ale jak widać dalej po staremuD:
Podoba mi się wątek Wadę i Zoe. Zwłaszcza 12 odcinek 1 sezonu gdzie dokładnie widać że jest zazdrosny o zoe kiedy w barze całuje się z weterynarzem:) a mina Wade'a :) fajnie by było aby na koniec serialu byli razem
Zoe pierwszą osobę jaką pocałowała był Wadę w 1 odcinku 1 sezonu:)
Wiecie co? wlasnie nadrabiam odcinki i jestem juz na 2x11 ;d ale z ciekawosci i nie wiem po co to robie spojrzalam sobie na yt na 3 sezon i doznalam szoku widzac Zoe z tym kolesiem w okularkach .. no come on!! Zoe? really? Odrazu odechcialo mi sie ogladac ten serial !! Wade jest 100x lepszy!! Jest bad boy i to w nim uwielbiam! ale niestety jest tez troche dziecinny .. no ale coz ..mam nadzieje i wierze w to ze Zoe&Wade wroca do siebie !!