Jak Boga kocham nie potrafię oprzeć się postaci Wada :D Idealnie pasuje do Zoey :)
Niestety z reguły mam tak, że w serialowych trójkątach miłosnych sympatyzuje z postacią z
która "przegrywa" ... Jeśli Zoey będzie z Georgem to chyba przestanę oglądać ten serial :D
całkowicie Cię rozumiem:) ja też kibicuję związkowi Zoe i Wade'a ale jak znam życie i scenariusze to zaraz zrobią taki manewr jak z Kate i Sawyerem w Lostach. Pasowali do siebie idealnie, ale oczywiście był jeszcze Golden Boy (to z HoD :D) Jack, z którym musiała być Kate, a biednemu Sawyerowi została ta blondyna i wszyscy musieli uwierzyć, że jest szczęśliwy... Tu będzie tak samo, to oczywiste, że Zoe skończy z Georgem, który jest moim zdaniem po prostu beznadziejny, a Wade będzie musiał zadowolić się kimś innym - ja strzelam, że to będzie Tansy, czyli była zona Wade'a, która cały czas się gdzieś przewija i widać, że cały czas coś do niego czuje. strasznie to przewidywalne, chociaż gdzieś w głębi wierze, że twórcy serialu chociaż raz zaskoczą widzów:)
SPOILER! „Jestem pewna, że fani Wade’a będą bardzo uradowani. – mówi twórczyni. To, co do tej pory przygotowaliśmy na drugi sezon przypadnie do gustu fanom „Zade’a”.
HIHI <3
Było by super gdyby nie fakt ze obawiam sie ze bedzie jak w OTH - niby przez kilka sezonów Brooke była miloscia zycia Lucasa a w ostatnich sezonach okazalo sie ze nie, jego druga polawa jest Peyton. Boje sie ze tu bedzie to samo - niby Zoey bedzie z Wadem a skonczy z Georgem ... i nie bedzie fajnie ;)
musi zakończyć sie konkretnym pikantnym związkiem, seksem i uczuciem Wada i Zoe NIE MA INNEJ OPCJI !!
ja myślę, że Zoe będzie z Wada'em, bo George już raz wybrał Lemon i myślę, że zrobi to znowu wcześniej czy później... I mam tylko nadzieję, że Lavon też sobie w końcu znajdzie kogoś i odpuści Lemon