PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17087
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

ZOE

ocenił(a) serial na 8

czy was tez nie irytuje ona ?????

ocenił(a) serial na 8
egoistka94

aha, ale ta aktorka naprawde irytuje... nie ściemniam;]

ocenił(a) serial na 9
karolinaaaa96

Hej , uważam że aktorka odtwarzająca rolę Dr, Hart może nie jest aktorką wielkich lotów ale naprawdę w tą postać wciela się rewelacyjnie.Myślę że zamysł na odtworzenie postaci Zoe od początku był taki sam lekko irytująca , śmieszna a zarazem z wielkim sercem .

ewela_mal

Mnie się bardziej wydaje, że to rozpieszczona, niedojrzała emocjonalnie dziewczyna, która, może i ma wielkie serce, ale jak wielkie jest jej serce, tak mała jest jej wrażliwość. W sumie, chociaż zrobiłaby pewnie wszystko dla przyjaciół, to jest strasznie zapatrzona w siebie. Ale cóż, jest lekarzem, a podobno większość z nich ma przerośnięte ego, nie dogadywała się z ojcem, przez co ma problemy emocjonalne, a matkę ma jaką ma, przez co zachowuje się czasem jak rozpieszczone dziecko.
Aktorka jest ok. Zgadzam się, że wcieliła się w postać świetnie - bo to bohaterka jest irytująca, a nie aktorka.

Ale cóż, i tak ją lubię :)

ocenił(a) serial na 9
salamandria11

LUBIĘ TO :)

ocenił(a) serial na 9
ewela_mal

Heheh takie coś znalazłam nie wiem czy widzieliście ja się uśmiałam najbardziej z Wada i Georga pod koniec akcja z wężem ogrodowym
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rLOm0NebOK4

ocenił(a) serial na 10
ewela_mal

haha :D padłam ze śmiechu :D

karolinaaaa96

oprócz tego, że zachowuje się jakby dyplom kupiła na stadionie, a całą swoją wiedzę medyczną czerpała z wikipedii, to nie :D

ltda

Czasami bardzo, czasami ją uwielbiam :D

ocenił(a) serial na 7
elenkaa

Aktorkę lubię, ale postać Zoe, którą gra w tym serialu nie za bardzo, jest irytująca. Za to uwielbiam postać Lemon.

ocenił(a) serial na 10
karolinaaaa96

Uwielbiam tą aktorkę świetnie gra w serialu i nie mam pojęcia co w niej irytującego