Dlaczego uwazasz ze jest nudny? Moim zdaniem jest fantastyczny. Ma swietny humor i graja w nim bardzo przystojni aktorzy ;p ja widze same pozytywy xd
Rzecz gustu :) Raczej powiedziałabym, że serial nie nudny, aczkolwiek 'spokojny' =)
Nie nazwałabym go nudnym, ale faktycznie nie wciąga jakoś wybitnie :P Mnie najbardziej interesuje wątek Wade'a, no i ciekawa jestem co to będzie z Lemon-Levonem-Georgem. Zoe mnie najmniej interesuje (a aktorki nie lubię ;P)
Powiem tak, trochę się zawiodłam. Na początku było całkiem nieźle, ale z czasem pogarszało się. Serial mnie w ogóle nie wciągnął.Czasami miałam wrażenie, że z przymusu włączam kolejny odcinek.
Zgadzam się z pietrusią, że jest spokojny, aż za spokojny.
I, nie bijcie, ale mam takie wrażenie, że niektóre wątki są trochę naciągane. Brakuje takiej płynności, akcji jak np. w The Mentalist czy Once Upon A Time (to co, że jeden z wymienionych jest serialem kryminalnym).
Ale macie rację - rzecz gustu. Sama nie wiem czego oczekiwałam sięgając po ten serial, ale się zawiodłam.
takie same odczucia niestety ,obejrzalam 7 odcinkow i podziekowalam,jakos mnie znudzil ,zwykly serial obyczajowy troszke humoru i nic wiecej ;/
Nie jestem jakiś zachwycający,ale ma swój urok. Jest dobry na okres kiedy inne lepsze seriale zostają zawieszone i nie ma co oglądać. Poza tym ma sporo plusów: Wade, który jest bardzo przystojny i sposób ubierania się Zoe ktory bardzo mi się spodobał :)
Hej ja jak raz po prostu uwielbiam ten serial... właśnie ta lekkość i komedia mnie wciągnęły ... może to przez to że oglądam tak kosmicznie różne seriale i niektóre bardzo ciężkie ( dość pogmatwany i abstrakcyjny -shameless) (mega dramatyczny -chirurdzy) oraz ( trzymający w napięciu -pamiętniki wampirów ) to właśnie Hart of... mnie odpręża i relaksuje :) ponadto )Wade Miodzio :P i oczywiście przekomiczna Zoe