PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17087
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

widzieliście?
2*17 05.03 a później 5 tygodni przerwy, nie wiem jak ja to wytrzymam:(

ocenił(a) serial na 6
monabezogona

jakoś trzeba będzie wytrwać, najlepiej ogladając inne seriale

monabezogona

aż 5 :O przegięcie :/

ocenił(a) serial na 10
beeti95

Chyba raczej 4. 18 odcinek będzie 2 kwietnia.

ocenił(a) serial na 7
karolina53

Przerwa to małe piwo. Patrząc na wyniki oglądalności może to być ostatni sezon tego serialu.

Valchall

Mi sie jednak wydaje ze serial dostanie 3 sezon, bo mimo ze ogladnalność nie jest najlepsza to jest wyzsza od The carrie diaries, 90210, Cult, nikity, a z BATB jest na równi :)
Jednak jeśli wiecznie będą robić przerwy to niech się nie dziwia że ogladalnosc spada :/

ocenił(a) serial na 10
karolina53

Jednakmasz rację. 5 tygodni przerwy. Źle policzyłam ;/

monabezogona

niestety przeginają z tymi przerwami. Później zdziwko, że ludzie przestają oglądać. Większość seriali, które teraz oglądam ma 3-4 tyg przerwy.... Cholery można dostać

zojchincu

Dokładnie :/ Tym bardziej że oglądalnośc po przerwach wcale nie wzrasta :/

ocenił(a) serial na 8
beeti95

O co chodzi z tymi przerwami? Czemu stacje to robią?

yrrah

zamawia się sezon typu 22 odcinki, a tygodni w roku jest 52, siłą rzeczy w pozostałe 30 tygodni nie poleci nic
a dlaczego? pewnie z powodów finansowych

ocenił(a) serial na 8
monabezogona

ale czemu robią przerwy w środku serii, tego nie mogę zakumać.

ocenił(a) serial na 8
yrrah

Zapewne jest wiele powodów :D Niektóre seriale są puszczane bez przerw i później na przykład pół roku albo rok czeka się na kolejne odcinki. Ale większość tak jak właśnie HoD jest tak rozciągnięta, żeby trwał przez większą cześć roku. Mając 22 odcinki muszą zadecydować, albo robią kilka krótszych przerw, albo jedną bardzo długą.
Poza tym aktorzy potrzebują czasem trochę odpoczynku :) zważywszy na to, że jeden odcinek kręcony jest przez ok. 10 dni po kilkanaście godzin dziennie więc może to dać nieźle w kość.

ocenił(a) serial na 10
yrrah

Wydaje mi się, że w tym czasie w USA są jakieś wielkie sportowe rozgrywki i ponieważ wszyscy oglądają sport to seriale są zmuszone do przerwy.

monabezogona

a na fb sie pomylili: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=510862745627377&set=a.195047383875583.45 598.184721814908140&type=1&theater

ocenił(a) serial na 8
monabezogona

Jakoś wytrzymać trzeba :-) ale na youtube można sobie w przerwie obejrzeć Call me Doctor - wyprodukowane przez Wilson'a Bethela i rapowane przez Rachel Bilson.