z tego co wiem do polskiej tv jeszcze nie dotarł, bo niedawno emisje zaczela amerykanska telewizja. Serial mozna obejrzec online.
Ja oglądam na iitv. Znajdziesz tylko w internecie, bo do polskiej tv to pewnie za jakiś rok trafi. Na Foxie co prawda puszczają szybko nowe seriale, ale Hart of Dixie należy do CW, a nie Fox'a, więc wątpię w szybką polską premierę :-(
to strona w internecie, tam jest mnóstwo seriali, ale z limitem, więc obejrzysz 1,5 odcinka i musisz odczekać z 30 minut aby dalej oglądać :-(
Czemu? Możesz przynajmniej oglądać kiedy chcesz i nie przegapisz żadnego odcinka, ale jak chcesz :-)
W tv raczej nie oglądam, bo nie mam czasu, tym bardziej odkąd zaczęłam LO :-) dlatego właśnie oglądam głównie w internecie: Revenge, Hart of Dixie, The Vampire Diaries, Supernatural, ostatnio zaczęłam Camelot, wcześniej oglądałam Grę o Tron; w tv to raczej Terra Nova (średni) na Foxie, ostatnio Miranda (może być) na HBO, czasem Przepis na życie (ale raczej w polskich produkcjach nie gustuję), lubię Mentalistę, więc jak akurat uda mi się trafić to oglądam, czekam aż puszczą od nowa Dorastającą Nadzieję i Różowe Lata 70'(mam nadzieję, że będą powtórki na Foxie albo HBO) i jest jeszcze mnóstwo seriali, które chciałabym obejrzeć ale nie mam czasu albo możliwości, bo nigdzie nie puszczają :-)
Mam nadzieję, że cię nie zanudziłam :-) Oglądasz coś z tego? Czy coś zupełnie innego?
Ja również. :) Poza tym mam limitowany transfer, a oglądanie online wcale nie zżera go mniej od ściągnięcia pliku.
nie zanudziłaś. ja ogą dam terra nova i glee tak bardzo a poslskie produkcje nie są za specjalne ....
Polskie produkcje to dno, na każdym programie leci jakiś głupi serial o nudnej rodzince i ciągnący się w nieskończoność...
Ja również mam limitowany transfer - 10 GB (czy coś) i na początku też ściągałam, ale teraz już oglądam na stronach i zauważyłam, że transfer mam dłużej :-)
Też mam limit 10 GB, ale jakoś przy ogladaniu online zawsze leci mi na łeb na szyję. Ściagając mam większą kontrolę nad rozwojem wypadków. ;) Poza tym transfer nieograniczony od północy do 9 rano więc moge sobie ustawić co chcę ściągnąć i spokojnie zasnąć. xd Do tego bardziej komfortowo ogląda mi się odtwarzając z pliku, a nie strony internetowej. Na niektórych linkach film sie zawiesza czasem nawet w połowie albo pod koniec i dawaj ładowac od nowa, bo tylko na niektórych odtwarzaczach online mozna sobie wybrać moment ładowania.
Blueconnect w T-Mobile. Właśnie odkąd Era zmieniła się w T-Moible były takie bajery, że możesz aktywować nielimitowany transfer w nocy albo dokupić transfer raz na miesiącc jeśli ci sie skończy.
A ja mam już rok w Play i g*wno, bez obrazy. Komórkę mam w T-mobile, a internet akurat musieli mi wziąć gdzieś indziej... Kiedyś miałam nielimitowaną neostradę... to były czasy...
Ja też mam internet w Play'u i łączę się z Tobą w żalu, droga koleżanko :)
Zaiste to g*wno nad g*wnami :)