Czemu nie rozwineli tak ciekawego watku? Doktor mógł wskrzesic swój gatunek i stac sie jego przywódca.. Ale nie - Lepiej rozpaczac ze jest sie jedynym Galifrayczykiem w kosmosie
Ja znam taką wersję. Oczywiście nie wiem na ile ona jest prawdziwa. Pierwotnie Jenny miała umrzeć od kuli. Ale Moffat poprosił aby jej nie uśmiercać. Miał ją wykorzystać jak zostanie głównym scenarzystą. Więc Jenny ożywili na końcu odcinka. Niestety do tej pory się nie pojawiła ponownie w serialu. Czemu? nie wiadomo.
Na ile to prawda tez nie wiem.
Niekoniecznie. Równie dobrze mogą nigdy to tego nie wrócić. Poza tym tak jak napisałam wcześniej nie jestem pewna co do tej plotki że Moffat kazał ją ożywić. Tak słyszałam ale na ile to prawda to tylko on wie i RTD :).
https://www.facebook.com/GeorgiaMoffett
Napisałbym do niej w tej spraiwe (i czy mozliwe ze wystapi) ale jak ostatnim razem pisąłem listy do jednej gwiazdy (napisałem jakies 800-1000)
Nie mam FB.
Ale zawsze mogą zmienić aktorkę tłumacząc że się zregenerowała teraz poprawnie :) więc ona wcale nie musi grać.
PS. I ta gwiazda Ci odpisała choć raz czy dostałeś zakaz zbliżania się i nękania? :D
Odpisała za którym razem ale pytan miałęm coraz wiecej.. w koncu byłęm tak wkurzony brakiem odpowiedzi ze zdałem glupie pytania jak np "Czemuwłosy na jajach sa krecone", 'Czy rude osoby maja rude włosy na jajach?" it
O MATKO. Na pewno nie dostałeś zakazu zbliżania się? :P Po takich pytaniach to chyba nie spodziewałeś się że odpowie Ci na wcześniejsze?
A mogę wiedzieć czy to była aktorka polska czy zagraniczna?
To był Steven Seagal.. Wtedy to uwielbiałem - teraz traktuje jak przecietnego aktora.
hahahaha rozwaliłeś mnie :)))))) Nie wiem czym bardziej: tymi pytaniami czy że to było do Segala :))))
Nie wiem czy on był zły czy nie ale ja go osobiście nie trawię i w sumie nie wiem dlaczego. Jest w nim coś co mnie odpycha. Poza tym słyszałam że to straszny cham i zarozumialec jest.
Oj tam oj tam.. Seagal to kiepski aktor ale keidys fajnie sie lał.
Podbno ma żydowskie korzenie.. Jesli tak to, to iż jest chamem i zarozumialcem jest normlane
Itam muszą. Wiesz ile przez te pięćdziesiąt lat istnienia serialu było nierozwiązanych wątków?