Gabriel kompletny świr, w barze i pod sam koniec odcinka wykazał się czystym szaleństwem i brakiem litości! Świetne przedstawienie demonicznej natury anioła, super!
Inna kwestia - nie rozumiem, dlaczego ten serial ma tak niską ocenę? GOT to nie jest, ale przecież ogląda się bardzo przyjemnie!
Ogląda się przyjemnie, ale chyba to dla fanów gatunku i tematyki. Mnie się podoba mocno, bo jestem właśnie fanem gatunku a i tematyka nie jest mi obca. Dawno temu zachwycałam się serią książek Marii L. Kossakowskiej.
Taaa seria Kossakowskiej jest mega! uwielbiam te książki,serial też mnie wciągnął
Zastanawiam się właśnie czemu, serial bardzo mnie wciągnął, lubię takie klimaty. Po za tym jeszcze zabrakło Lucyfera żeby tak się " wtrącił " ujmując :)
to dopiero początek serialu, Lucek jeszcze może się pojawić ;) ale mnie też od razu przyszło na myśl, że go brakuje, 25 lat bez Boga i co? nie skorzystałby?
Dokładnie! Może się pojawi ale nie wiem czy nawet Gabriel byłby zachwycony pojawieniem się dawnego brata? :D. Lucek lubi wysyłać demony na ludzi więc ich eksterminacja trochę by mu nie służyła chyba.
Dla nich 25 lat to pewnie mrugnięcie okiem he he he Archaniołow było chyba 11 zależy jakim xźródłem inspirowali. Mają dużo możliwości ,a wątek Lucyfera byłby ciekawym dodatkiem,a nie tylko Michał i Gabriel. Mnie zastanawia Uriel ,bo przecież nie ma Archaniołów płci żeńskiej??? One w ogóle nie mają płci, ale mi się to mega spodobało ,że Uriel to blond laska