Niby teraz 8 odcinek co bedzie wyemitowany to będzie finał według zwiastunu a na filmwebie i imdb
jest że 13 odcinków serial ma. To jak to w końcu jest ? :(
To samo jest napisane na stronie stacji Syfy http://www.syfy.com/dominion
Albo początkowa informacja o ilości odcinków była błędna albo skracają sezon co nie zapowiada dobrze przyszłości serialu :/
No to dość nietypowa długość sezonu te 8 odcinków. Mam nadzieję, że za rok będzie kolejny sezon:) Byłoby szkoda, gdyby wycofali Dominion;(
Prawda, szczególnie ten ostatni odcinek. takich retrospekcji mogło by być więcej :)
Za krótkie te wspomnienia były:) Cały odcinek mógłby być o nich:) ep7 był dobry:) 40 minut siedziałam jak na szpilkach, i tylko w głowie "no co teraz będzie dalej?":) pilot, 6 i 7 odcinek są najlepsze z całego sezonu:)
szczególności informacja, że arka niebyła łodzią tylko bunkrem (szkoda, że go nie pokazali). Oczekuje więcej takich informacji!
W Breaking bad 1 sezon tez mial tylko 7 odcinków ale co bylo dalej to chyba wszyscy wiedza.... Odrobinę wiary panie i panowie :)
dodatkowo, ten serial miał własny panel na Comic-Con 2014 co było by mało prawdopodobne gdyby był tylko 1 sezon tego serialu. :)
Ja mam nadzieje, że w przyszłości pokażą więcej miast nie tylko Vege oraz przeszłość archaniołów. :)
Post roku. Porównanie Breaking Bad z czymś takim jak Dominion (w jakimkolwiek kontekście) to absolutne mistrzostwo świata.